Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Geçen gün aracımı yıkamaya götürdüm.Oradaki çalışan vatandaş jantlara bir sprey sıktı.Sordum nedir diye parlatıcı dedi sonuç ilk yıkamada hoş bir parlaklık fakat şu an sol balatanın üzeri benek benek lekeler oluştu ne yapsam çıkmıyor.Tamda o adamın spreyi sıktığı yer.Şimdi ne yapsam bilemedim.Balataları boyamak istemiyorum daha sonra sıcaktan kabuk kabuk dökülüyor 2 ayda bir tekrar tekrar boyamak gerekiyor.
Balataların üstüne kapak düşündüm.Takan varmıdır bu balata kapaklarından aracına?Mesela benim aracım beyaz siyah mat bir kapak hoş durur sanki.
Şimdiden yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.
Soru
ferhat tezcan
Geçen gün aracımı yıkamaya götürdüm.Oradaki çalışan vatandaş jantlara bir sprey sıktı.Sordum nedir diye parlatıcı dedi sonuç ilk yıkamada hoş bir parlaklık fakat şu an sol balatanın üzeri benek benek lekeler oluştu ne yapsam çıkmıyor.Tamda o adamın spreyi sıktığı yer.Şimdi ne yapsam bilemedim.Balataları boyamak istemiyorum daha sonra sıcaktan kabuk kabuk dökülüyor 2 ayda bir tekrar tekrar boyamak gerekiyor.
Balataların üstüne kapak düşündüm.Takan varmıdır bu balata kapaklarından aracına?Mesela benim aracım beyaz siyah mat bir kapak hoş durur sanki.
Şimdiden yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap