Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl Yazar comment_77690 alla alla millet böyle bir köşemi bekliyordu ya.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77693 Buda eski ama sürükleyici bi kitaptı.Aborjinler hakkında özel bilgiler edinmiştim lisede falandım tavsiyedir okumayanlara.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77694 alla alla millet böyle bir köşemi bekliyordu ya.... Abicim harika oldu. Tavsiye köşeşi oldu burası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77697 Simyacı, İspanya'dan kalkıp Mısır Piramitlerinin eteklerinde hazinesini aramaya giden Endülüslü çoban Santiago'nun masalsı yaşamının felsefi öyküsüdür.Simyacı'yı bulmak kendini bulmaktır...Simyacı'nın dünya çapında bu kadar satmasının sebebi belki de kılavuzculuk niteliğinin ön planda olmasıdır.Simyacı'yı okumak , herkes uykudayken şafak vakti güneşin doğuşunu beklemektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77700 Bakalım para edecek mi :D :D Psikiyatristim önerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77722 Allahini seven Ucurtma Avcisinin filmini izlemesin. Kitabi ne kada muhtesemse filmi o kadar rezalet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_81907 Dün akşam okumaya başladım, mantık çerçevesinde uygulanabilecek bi yönteme benziyor, adım adım uygulayalım bakalım göbek ne kadar gidecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_81911 Ahmetçim, migrenin varsa tavsiye etmem. Safi protein aliyorsun. 1 gun zor dayandim. Basim catladi resmen. Acliktan degil protein yuklemesinden. Bu arada uygulayabilirsen gercekten kilo verdiriyor, yapan arkadaslarim oldu. Ama bobreklere yukleniyor bu tarz tek tip diyetler. Bence her besinden yeteri olcude alinmasi lazim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_81913 Ahmetçim, migrenin varsa tavsiye etmem. Safi protein aliyorsun. 1 gun zor dayandim. Basim catladi resmen. Acliktan degil protein yuklemesinden. Bu arada uygulayabilirsen gercekten kilo verdiriyor, yapan arkadaslarim oldu. Ama bobreklere yukleniyor bu tarz tek tip diyetler. Bence her besinden yeteri olcude alinmasi lazim. Bende kitabı bitirmeden uygulamam zaten. Herşeyiyle mantığıma uyacak ki yapayım diyeti İlk bölümleri nasıl diyetin ortaya çıktığı falan fistan okudum o bölümleri Bide İlk 5 gün sadece protein yüklemesi, owww çok sert Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_81919 ben ezelden beridir Dukan yapıyormusum meger Yine göbek var yine var.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201214 yıl comment_82335 Biri banada öğretsin Yakup ben okuyayım özet çıkarır sana mail atarım Adam 2-3 sayfalık şeyden nasıl 300 küsür sayfa yazmış onu merak ettiğimden okuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201214 yıl comment_82341 Bende kitabı bitirmeden uygulamam zaten. Herşeyiyle mantığıma uyacak ki yapayım diyeti İlk bölümleri nasıl diyetin ortaya çıktığı falan fistan okudum o bölümleri Bide İlk 5 gün sadece protein yüklemesi, owww çok sert ahmet selam ben 2 ay dukan dıyetıne harıyen uymus bırıyım toplamda 8 kılo verdım proteın ağırlıklı bır dıyet,dr kontrolune gıttıgımde kolestorel şeker yağ kas ölçümleri hesp dengeli cıktı,bu dıyetı uygulaman ıcın öncelikle kitabı cok ıyı okuman gerekli,eğer et tavuk balık sevıyorsan tavsiye edebileceğim bir diyet.günde 30 dk mutlka yürüyüş diyor ki dukan;1 kadeh şarap içebilirsin ama unutma 1 kadeh için ertesi gün 30 dk + yürümen gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201214 yıl comment_82347 ahmet selam ben 2 ay dukan dıyetıne harıyen uymus bırıyım toplamda 8 kılo verdım proteın ağırlıklı bır dıyet,dr kontrolune gıttıgımde kolestorel şeker yağ kas ölçümleri hesp dengeli cıktı,bu dıyetı uygulaman ıcın öncelikle kitabı cok ıyı okuman gerekli,eğer et tavuk balık sevıyorsan tavsiye edebileceğim bir diyet.günde 30 dk mutlka yürüyüş diyor ki dukan;1 kadeh şarap içebilirsin ama unutma 1 kadeh için ertesi gün 30 dk + yürümen gerekir Mrblar Aylin. Kitapta güzel bilgiler var ilgimi çekti, bitirmeden uygulamaya geçmem zaten. Eşimde Yakup gibi özet bekleyenlerden Bi iki güne bitiririm kitabı.... Bide bu yazdıklarını sevmemek mümkün mü ya Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın