Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 alla alla millet böyle bir köşemi bekliyordu ya.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Buda eski ama sürükleyici bi kitaptı.Aborjinler hakkında özel bilgiler edinmiştim lisede falandım tavsiyedir okumayanlara.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 alla alla millet böyle bir köşemi bekliyordu ya.... Abicim harika oldu. Tavsiye köşeşi oldu burası. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Simyacı, İspanya'dan kalkıp Mısır Piramitlerinin eteklerinde hazinesini aramaya giden Endülüslü çoban Santiago'nun masalsı yaşamının felsefi öyküsüdür.Simyacı'yı bulmak kendini bulmaktır...Simyacı'nın dünya çapında bu kadar satmasının sebebi belki de kılavuzculuk niteliğinin ön planda olmasıdır.Simyacı'yı okumak , herkes uykudayken şafak vakti güneşin doğuşunu beklemektir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bakalım para edecek mi :D :D Psikiyatristim önerdi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bestseller arasına girer bu kitap Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Allahini seven Ucurtma Avcisinin filmini izlemesin. Kitabi ne kada muhtesemse filmi o kadar rezalet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Dün akşam okumaya başladım, mantık çerçevesinde uygulanabilecek bi yönteme benziyor, adım adım uygulayalım bakalım göbek ne kadar gidecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Ahmetçim, migrenin varsa tavsiye etmem. Safi protein aliyorsun. 1 gun zor dayandim. Basim catladi resmen. Acliktan degil protein yuklemesinden. Bu arada uygulayabilirsen gercekten kilo verdiriyor, yapan arkadaslarim oldu. Ama bobreklere yukleniyor bu tarz tek tip diyetler. Bence her besinden yeteri olcude alinmasi lazim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Ahmetçim, migrenin varsa tavsiye etmem. Safi protein aliyorsun. 1 gun zor dayandim. Basim catladi resmen. Acliktan degil protein yuklemesinden. Bu arada uygulayabilirsen gercekten kilo verdiriyor, yapan arkadaslarim oldu. Ama bobreklere yukleniyor bu tarz tek tip diyetler. Bence her besinden yeteri olcude alinmasi lazim. Bende kitabı bitirmeden uygulamam zaten. Herşeyiyle mantığıma uyacak ki yapayım diyeti İlk bölümleri nasıl diyetin ortaya çıktığı falan fistan okudum o bölümleri Bide İlk 5 gün sadece protein yüklemesi, owww çok sert Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 ben ezelden beridir Dukan yapıyormusum meger Yine göbek var yine var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Biri banada öğretsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Biri banada öğretsin Yakup ben okuyayım özet çıkarır sana mail atarım Adam 2-3 sayfalık şeyden nasıl 300 küsür sayfa yazmış onu merak ettiğimden okuyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Bende kitabı bitirmeden uygulamam zaten. Herşeyiyle mantığıma uyacak ki yapayım diyeti İlk bölümleri nasıl diyetin ortaya çıktığı falan fistan okudum o bölümleri Bide İlk 5 gün sadece protein yüklemesi, owww çok sert ahmet selam ben 2 ay dukan dıyetıne harıyen uymus bırıyım toplamda 8 kılo verdım proteın ağırlıklı bır dıyet,dr kontrolune gıttıgımde kolestorel şeker yağ kas ölçümleri hesp dengeli cıktı,bu dıyetı uygulaman ıcın öncelikle kitabı cok ıyı okuman gerekli,eğer et tavuk balık sevıyorsan tavsiye edebileceğim bir diyet.günde 30 dk mutlka yürüyüş diyor ki dukan;1 kadeh şarap içebilirsin ama unutma 1 kadeh için ertesi gün 30 dk + yürümen gerekir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 ahmet selam ben 2 ay dukan dıyetıne harıyen uymus bırıyım toplamda 8 kılo verdım proteın ağırlıklı bır dıyet,dr kontrolune gıttıgımde kolestorel şeker yağ kas ölçümleri hesp dengeli cıktı,bu dıyetı uygulaman ıcın öncelikle kitabı cok ıyı okuman gerekli,eğer et tavuk balık sevıyorsan tavsiye edebileceğim bir diyet.günde 30 dk mutlka yürüyüş diyor ki dukan;1 kadeh şarap içebilirsin ama unutma 1 kadeh için ertesi gün 30 dk + yürümen gerekir Mrblar Aylin. Kitapta güzel bilgiler var ilgimi çekti, bitirmeden uygulamaya geçmem zaten. Eşimde Yakup gibi özet bekleyenlerden Bi iki güne bitiririm kitabı.... Bide bu yazdıklarını sevmemek mümkün mü ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap