Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77548 StarWarsvari bi seri olmuş hahah evet... izlemedim ama anlattığın kadarıyla gerçekten benzemiş bilmeyenler için: bahsedilen benzerlik konu değildir.. Mayıs 16, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77583 Bir kitapta benden eşim şuan bunu okuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77587 eşim şuan bunu okuyor foto göremiyorum... nedir kitap? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77589 foto göremiyorum... nedir kitap? Alperen............ Küçük mucizeler dükkanı....,,,,,,,,,,, Debbie Macomber Mayıs 16, 201214 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77590 Harika bir konu olmuş. Tevfik abi çok teşekkürler. Şu an okulda olduğum için aklıma gelenleri yazayım akşama kütüphanemden seçmeleri ayrıntılı yayınlayacağım. Alamut Fedailerin Kalesi Devlet Ana Semerkand Olasılıksız Baba ve Piç Buz Kapanı Şu Çılgın Türkler Puslu Kıtalar Atlası Dijital Kale Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77593 Harika bir konu olmuş. Tevfik abi çok teşekkürler. Şu an okulda olduğum için aklıma gelenleri yazayım akşama kütüphanemden seçmeleri ayrıntılı yayınlayacağım. Alamut Fedailerin Kalesi Devlet Ana Semerkand Olasılıksız Baba ve Piç Buz Kapanı Şu Çılgın Türkler Puslu Kıtalar Atlası Dijital Kale Alamut: Fedailerin Kalesi mükemmel bir kitap.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77594 Zülfü Livaneli-Serenad ı okudunuzmu?uzun zamandır okugum en ıyı kıtaptı.okumadıysanız sıddetle tavsiye edilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77672 Geçenlerde bu kitabı aldım daha okumak nasip olmadı okuyan bazı arkadaşlarım zaman kaybından başka bir şey değil diyorlar içerik bomboş diye birçok yorum aldım ..okuyup görmek lazım..Acaba aranızda okuyan bir var mı? Mayıs 16, 201214 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77676 Gerçek bir edebiyat şahaseri, okumaktan büyük haz duyduğum , her cümlesinden lezzet aldığım , defalarca okunası bir kitap. Bu kitapta umut var mı? Temel soru bu olmalı. Eleştirdiği, karşısına aldığı küçük burjuva yaşamına karşı bir çıkış bulamayan insanın romanı hatta içini dökmesi bu. Hem biçim hem de öz olarak okunması, anlaşılması ve en çok da eleştirilmesi gerekir. İçinde sağlam tahliller barındıran fakat bunu bir bütünlükte yoğuramayan 724 sayfalık bir iç dökme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77683 Tek bir günah vardır, o da hırsızlıktır. Diğer tüm günahlar onun türevleridir. Bir adamı öldürürsen, bir hayat çalarsın. Karısının onun üzerindeki hakkını, Çocukların babaları üzerindeki hakkını da. Yalan söylersen, birinin doğruluk üzerindeki hakkını çalarsın. Hırsızlıktan daha tiksindirici bişey yoktur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl Yazar comment_77685 Tek bir günah vardır, o da hırsızlıktır. Diğer tüm günahlar onun türevleridir. Bir adamı öldürürsen, bir hayat çalarsın. Karısının onun üzerindeki hakkını, Çocukların babaları üzerindeki hakkını da. Yalan söylersen, birinin doğruluk üzerindeki hakkını çalarsın. Hırsızlıktan daha tiksindirici bişey yoktur... cok güzeldir romanıda fiilmide..mutlaka seyredin derim..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77686 Filmini izlemek henüz kısmet olmadı abicim ama listemde var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77687 En son okuduğum kitap, filminide sonradan izledim , güzeldir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77689 2.dönemin başından beri kitap okumuyordum. Özlemişim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın