Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_76966 Mutlaka zevk meselesidir AMA ; ben hiç beğenmedim özellik olarak tamam güzel kasa çok çirkin geliyor be abi özelliklede AUDİ ile kıyaslanınca benim gözümde sıralamaya bile giremezmiş gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_76979 Dacia ya bende vermem hayatta o paralaı 2.el bmw veya audı alırım isimleri yeter Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_77018 Dacia ya bende vermem hayatta o paralaı 2.el bmw veya audı alırım isimleri yeter Daica degil hocam Lancia.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_77020 Daica degil hocam Lancia.... Haha dacia nerden kalmışki aklımda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_77026 Dış tasarım oturaklı ve harika her zaman olduğu gibi. Ama iç döşeme ve konsol kalitesiz gibi geldi. Birde orta ne öyle ya çerçeve yapmışlar bide 37 ekran tv gibi olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl Yazar comment_77027 Buarada artık 300M felan olmayacak....Yani ben olsam cysler alırım felan yok bunu alacaksınız Abd'deki lancia'lar da chrysler oluyor. Yeni dönemde Chrysler artık Lancia logosuyla satılacak, Dodge ithal edilmeyecek. Jeep, Tofaş’ın premium SUV markası olacak... İtalyan Fiat ile Chrysler’in global ortaklığına paralel, Chrysler, Dodge ve Jeep artık Tofaş çatısı altına girdi. Türkiye’de Chrysler, Jeep ve Dodge markalı araçlar ve yedek parçalarının satış ile dağıtımı için 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren Tofaş yetkilendirildi. Ancak Chrysler’in yüzde 53.5 hissesine sahip olan Fiat Grubu’nun Avrupa pazarlarıyla ilgili aldığı kararlar doğrultusunda, Türkiye’de Chrysler artık Lancia markasıyla satılacak. Dodge, Türkiye’ye ithal edilmeyecek. Jeep ise Tofaş çatısı altında kendi markasıyla faaliyetlerine devam edecek. Detay; http://www.lanciachryslerexperience.com Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_77028 yakup emeğine sağlık resimler incelemeler güzel olmuş..sağol.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_77094 2. el alırım chrysler alırım İnat değil mi Hem bu kasanın SW versiyonuna bitiyorum. Alcak tavanı chop top tavan hissi veriyor. 20 inch krom jantlar çok yakışıklı duruyor. Bunlar Amerikan temaları Lancia ile bağdaştıramıyorum. Sevmiyorum böyle çakma şeyleri... Lanciayı da sevmiyorum. (delta intregrale hariç onunda ismini hiç ettiler zaten) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın