Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76220 Selamlar.3 gün önce opet ten lpg aldım.(sürekli opetten alırım).Birden yol bilgisayarı ekranında HIZLANMA AZALDI sonra MOTOR SİSTEM ARIZASI yazısı çıktı ve yanındaki kırmızı ikaz lambası yandı.Hemen stop ettim aracı.Tekrar çalıştırdım uyarı kayboldu.Her araca bindiğimde yapıyor.İkinci çalıştırmamda yapmıyor.Bugün benzinde denedim benzinde yapmadı. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?Tabi en güzeli servise gitmek ama en yakın servis 150 km.Sizce problem ne olabilir?Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76228 Lpg arıza vermişe benziyor,servisten ziyade iyi lpg ustasına yada servisine götürmeniz daha yararlı olur bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76231 LPG sistemi kaynaklı ise ve serviste takılmadıysa LPG sistemi, servis hiç bir şey yapmayacaktır. LPG sistem montajının yapıldığı yere gitmek daha mantıklı sanki. Bilgilendirme için soruyorum LPG sisteminin markası nedir acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76246 tamamen lpg ile alakalı ani hızlanma yapmışsın özellikle ani hızlanma ve vites düşürürp yüksek beygirde veriri bu hatayı çözüm yok..tavsiyem bu hatayı görünce stop etme yok sakın etmeyin araç çalışmaz ondan sonra.15 dk beklememn lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76250 Geçmiş olsun,diyelim bendede rolanti sorunu ve stop etme vardı ara ara,serviste yeniden program yüklediler düzeldi,yok gaz kelebek sensörü değişecek yok olmadı komple gövde dediler,benimde kafa attı topla arabayı dedim güzelmişti,tamam değiştir desek boşa 1.650 tl uçup gitmişti elimden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl Yazar comment_76264 Geçmiş olsun,diyelim bendede rolanti sorunu ve stop etme vardı ara ara,serviste yeniden program yüklediler düzeldi,yok gaz kelebek sensörü değişecek yok olmadı komple gövde dediler,benimde kafa attı topla arabayı dedim güzelmişti,tamam değiştir desek boşa 1.650 tl uçup gitmişti elimden Programı özel servisler de yüklüyorlar mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl comment_76265 Kelebekler,temizlendi programa tıldı 35 yada 65 tl yapıldı yanılmıyorsam ama,özel servislerde nedir ne değildir bilemem . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_76975 Programı özel servisler de yüklüyorlar mı? sinan kardeş şuraya bir bakarmısın problem aynımı araç dizel ama problem elektronik olabilir (CAN yolu arızası) http://www.focusclubtr.com/topic/1980-hata-kod-uyari-isiklari/page__p__64195#entry64195 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl Yazar comment_77143 sinan kardeş şuraya bir bakarmısın problem aynımı araç dizel ama problem elektronik olabilir (CAN yolu arızası) http://www.focusclubtr.com/topic/1980-hata-kod-uyari-isiklari/page__p__64195#entry64195 Ben lpg den kaynaklandığını düşünüyordum bugüne kadar.Sonra bir baktım hız sabitleme çalışmıyor ve araba çok yakıyor.Dedim ki kendi kendime bu durum hız ile alakalı.Aracı durdurdum gauge menüye girdim test ettim.(faydası olacağınıbilmeden).Yolda hız sabitleme çalıştı ikaz da vermedi:)İnşallah vermez.Yani sorun seninki ile aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl Yazar comment_77651 Ayhan Abi bugün bizim kasabada bilgisayara bağladık CAN iletim yolu arızası verdi.Ama usta pek anlamadığı için dokunmadı.Servise gidecem gitmesine de ;bu arıza ne ile alakalı hangi parça değişecek merak ettim.Bilginiz varsa cevaplayabilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77764 kardeş bu arıza arabanın beynine giden kablolarla alakalı bir arıza km saati sökülecek ve içerisindeki elektonik parçalar ( isimlerini bilmiyorum) değişecek burda yapan adam kazıkçının teki bana 300 liraya maal oldu ama işçiliği güzel serviste tahminen 1000 lirayı bulur eger bu tarafa gelirsen yardımcı olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl Yazar comment_87506 Sorun çözüldü.Göstergelerdeki entegrelerden biri çatlamış.200 tl ye hallettik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87537 yakıtı bir süre takip edip bizimle paylaşırmısın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl Yazar comment_87606 Bugün yol bigisayarı 180 km uzun yol , klima açık , 5 kişi , 110 km sabit hız ile 5.9 u gösterdi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın