Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138891 atrofiye (körelme) umursayacağını oluyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138912 E ışte fazla google kullanmanın sonucu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138916 E ışte fazla google kullanmanın sonucu yazacaktım da ayıp olur diye yazmadım. ama madem ki teşhisi sen koydun bir doktor olarak, ben daha üstüne birşey demem, diyemem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138921 Ya işte öyle iki vaka arasında yazınca bir cümleyi yazarken bir sonraki cümleyi düşünüyor oluyorum ve fark etmeden düşündüğümü yazıyorum. Bir doktor arkadaşla konuştum yaşlılıkta oluyor böyle şeyler beyin damarların kireçlenmiş dedi. Hayırlısı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138923 Abi ben onu da ince esprilerinden sanmıştım oysa Google araması falzla yaptığın anlaşılsın diye Soyadı doğru mu bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138936 Ya işte öyle iki vaka arasında yazınca bir cümleyi yazarken bir sonraki cümleyi düşünüyor oluyorum ve fark etmeden düşündüğümü yazıyorum. Bir doktor arkadaşla konuştum yaşlılıkta oluyor böyle şeyler beyin damarların kireçlenmiş dedi. Hayırlısı... Porçöz iyi geliyormuş diyolla... Abi ben onu da ince esprilerinden sanmıştım oysa Google araması falzla yaptığın anlaşılsın diye Soyadı doğru mu bu arada Ulu Google der ki; doğru... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın