Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl Yazar comment_125426 Kutup ayıları neden penguen yemezler.....bilenler cumburlop dalmasın lütfen bilmeyenlere düşünme fırsatı tanısınlar.... Biliyom da dalmıyım hemen ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125430 Kutup ayıları neden penguen yemezler.....bilenler cumburlop dalmasın lütfen bilmeyenlere düşünme fırsatı tanısınlar.... Önceden duyduğum bir soru değil o yüzden cevaplıyorum.. Ayrı kutuplarda yaşarlar da ondan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125431 Resimdeki sanatçı ??? Bence şair bayrağa seslenmiş burda.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl Yazar comment_125432 Bence şair bayrağa seslenmiş burda.. of sabah sabah öldüm gülmekten :zha: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137141 Bir futbol maçında serbest vuruşu kullanan futbolcu topu kendi kalesine atarsa hakemin kararı ne olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137142 Bir futbol maçında serbest vuruşu kullanan futbolcu topu kendi kalesine atarsa hakemin kararı ne olur? Gol Sayılmaz, Korner verebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137145 Gol Sayılmaz, Korner verebilir http://triton.elk.itu.edu.tr/~derya/oyun_kurallari/kural_13.htm Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137146 http://triton.elk.it...ri/kural_13.htm itu.edu.tr hizaya getirirdi he doğru dedim tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138872 Her erkekte vardır, uzunlukları farklıdır; kimininki uzun kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun..... Brad Pitt'inki kısa....., Madonna'nın böyle bir şeyi yok... Papa'nın var, ama kullanmıyor... Clinton sürekli onu kullanıyor... BU NEDİR?....(Not: Bilenler değil, bulanlar cevaplasın lütfen) Aralık 14, 201213 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138879 Her erkekte vardır, uzunlukları farklıdır; kimininki uzun kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun..... Brad Pitt'inki kısa....., Madonna'nın böyle bir şeyi yok... Papa'nın var, ama kullanmıyor... Clinton sürekli onu kullanıyor... BU NEDİR?....(Not: Bilenler değil, bulanlar cevaplasın lütfen) google'dan bulanlar da cevap verebilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl Yazar comment_138884 Her erkekte vardır, uzunlukları farklıdır; kimininki uzun kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun..... Brad Pitt'inki kısa....., Madonna'nın böyle bir şeyi yok... Papa'nın var, ama kullanmıyor... Clinton sürekli onu kullanıyor... BU NEDİR?....(Not: Bilenler değil, bulanlar cevaplasın lütfen) Mühim olan boyutu değil ne kadar anlamlı olduğu deyip sıyrılayım aradan Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138885 ben bilmiyordum .. Bu tür sorular hep ters köşe olduğundan cevabın bulmam 3-4 saniyemi aldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138888 ben bilmiyordum .. Bu tür sorular hep ters köşe olduğundan cevabın bulmam 3-4 saniyemi aldı Eeee? Akşama yazarsın artık... google'dan bulanlar da cevap verebilir mi? Çok fazla google kullanma beyin hücrelerinde atrofiye (körelme) umursayacağını oluyormuş. Bu durumun cinsel fonksiyon ile doğrudan ilişkisi olmadığından Türk'lerin pek umursayacağını zannetmiyorum... Aralık 14, 201213 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138890 soyadı sanırım; soru bize erkeklik organını düşündürüyor ama cevap soyadı olmalı. Gerçi madonnanın soyadı var ama o da papa gibi kullanmıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın