Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75188 kullanma test etme imkanı bulabilen arkadaşlar grand c max için tdcı mı ecoboost mu önerirsiniz sanki tdcı da hızlanma 14.1 sn motora araç ağır geliyor gibi 1,5 ton oluyo araç ecoboost da ise 8.9 sn ve 100 kilo daha hafif araba ayrıcca ecoboost 2000 tl daha ucuz ne dersniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75205 1) EB adamın ocağına incir ağacı diker. 2) İkinci elde turbo benzinli 7 kişilik MPVyi satmak mümkün olmaz (sahibinen satılık ecoboost cmax grandcmax kaynıyor) gibi sebeplerle kesin dizel . Varsın yürümesin .. Fiesta focusun ve mondeonun benzinlisi 2. elde alıcı bulur ama MPVlerin böyle bir şansı hiç yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75208 İkinci elede dizel avantajlı gözüküyor....tabii tercih kişiye özeldir.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75213 walla Özer beyin kıstasları hızlanma, motorun çekmesi fln gibi geldiği için mesajından anladığım kadarıyla o yüzden EB dedim.. ama yok ben ikinci eli düşüneyim, aman törr törr gideyim ise o zaman elbette dizel.. ama yine kendi tercihim EB.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75216 Araba dediğin bastın mı gidecek.. Ecoboost.. Thats it Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75219 walla Özer beyin kıstasları hızlanma, motorun çekmesi fln gibi geldiği için mesajından anladığım kadarıyla o yüzden EB dedim.. ama yok ben ikinci eli düşüneyim, aman törr törr gideyim ise o zaman elbette dizel.. ama yine kendi tercihim EB.. Törr..törr... derken...sanki bir aşağılama sezdim.. ..Yani dizeller ezik mi şimdi...ezik mi görüyorsun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75223 Törr..törr... derken...sanki bir aşağılama sezdim.. ..Yani dizeller ezik mi şimdi...ezik mi görüyorsun.... abi çok kuvvetli sezgilerin var.. törr törr tabi.. ezikliyorum, fakirler sizi ucuz yakıt alıcam diye 10bin fazla ver ondan sonra ekonomi yapıyorum de.. :zha: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75228 eboost mu tdci mı derken sanırım arabayı ne kadar kullandığınızda önemli.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75229 eğer bu araca bınmek için keyıf için alıyorsanız ecoboost derim.ama 2 yıl sonra değiştireceğim mantıgındaysanız TDCI derim.bide yaptıgınız kilometreyle orantılı bır durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75234 Forumda konuyla ilgili karşılaştırma tabloları bolca yayımlandı. Keyif alacak ve senede en fazla 20000km yaparak 4 yıl binerim diyorsanız maliyetleri denk gelecektir. Ancak 2.el satış konusu tabiki düşünülmeli. Pek kolay görünmüyor. Tercih meselesi. Ben şahsen EB derim. Ama nihai karar öncesi kesinlikle EB'li bir C-MAX'i test edin derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75239 Forumda konuyla ilgili karşılaştırma tabloları bolca yayımlandı. Keyif alacak ve senede en fazla 20000km yaparak 4 yıl binerim diyorsanız maliyetleri denk gelecektir. Ancak 2.el satış konusu tabiki düşünülmeli. Pek kolay görünmüyor. Tercih meselesi. Ben şahsen EB derim. Ama nihai karar öncesi kesinlikle EB'li bir C-MAX'i test edin derim... Bence Tdci grand c-max sürmeli Şüpheli olan o Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75250 Bence Tdci grand c-max sürmeli Şüpheli olan o Grand olmamakla birlikte EB ve TDCI C-MAX'lerin ikisini de kullandım. EB'nin keyfi inanılmaz güzel... TDCI'da kısa süreli pik bir ivmelenme sağlıyor ama EB ile kıyaslanamaz bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75307 Mesele kaç yıl kullanılacak ve ikinci elde aşırı değer kaybı ve zor satışa tahammül edilebilir mi? (Ayrıca benzin masrafı) Buna ancak alıp kullanacak kişi karar verebilir. Kullanım zevki tabiki EB. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75321 7 kişilik bağımsız arka süspansiyonlu minibüsün her tarafı sürüş keyfi olsa ne olur. Sert girilen her virajda sağ arkadakinin elindeki ayran dökülür. Biraz hızlı kullanılan yollarda sağ arkadaki çocuğun kusacağı garanti (5 kişilikle bile oğlumu çok kusturdum ordan biliyorum) Keyif için alınacaksa ecoboost focus SW alınır bagaja eski usul 2 kişi oturtulur olur biter. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın