Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201411 yıl comment_268634 Nedense bir şey yapmama rağmen benim ikazda bozuldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277026 Sürücü tarafı için ayrı, yolcu tarafı için ayrı mı yapılıyor bu işlem? Araçta ön yolcu koltuğu boşken kendi tarafım için uyguladım, ikaz iptal oldu fakat yolcu koltuğuna biri oturduğunda ikaz vermeye devam ediyor aynı işlemi orası içinde yapmak mı gerekli? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277037 Sürücü tarafı için ayrı, yolcu tarafı için ayrı mı yapılıyor bu işlem? Araçta ön yolcu koltuğu boşken kendi tarafım için uyguladım, ikaz iptal oldu fakat yolcu koltuğuna biri oturduğunda ikaz vermeye devam ediyor aynı işlemi orası içinde yapmak mı gerekli? Öyle güzüküyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277141 Sürücü tarafı için ayrı, yolcu tarafı için ayrı mı yapılıyor bu işlem? Araçta ön yolcu koltuğu boşken kendi tarafım için uyguladım, ikaz iptal oldu fakat yolcu koltuğuna biri oturduğunda ikaz vermeye devam ediyor aynı işlemi orası içinde yapmak mı gerekli? Aynen ayrı ayrı programlanıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl comment_409203 arkadaslar bugun arkadasim kemer tokasiyla aractan inmeye yakin biraz tak cikar olacak sekilde kurcaladi kemer isareti yandi sondu on yolcu tarafi iptal oldu konunun basindaki adimlari uyguladim bu sefer de sofor tarafi da iptal oldu. adimlari tekrarlamama ragmen hem yolcu hem sofor tarafinda eski haline donduremedim su an kapali. bi el ativerin nasil yapsak da eski haline getirsek ? simdiden tesekkurler . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 20178 yıl comment_446349 Bilgi için teşekkürler. Dün gece bende iptal ettim. Kısa mesafede çileden çıkartıyordu ikaz sesi . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl comment_471400 2015 focus aracım tuvturk muayenesi sonrası emniyet kemeri ışığı ve ikaz sesi çıkmıyor.Çözüm hakkında yardımlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl comment_471404 24 dakika önce, Ersin Bilir yazdı: 2015 focus aracım tuvturk muayenesi sonrası emniyet kemeri ışığı ve ikaz sesi çıkmıyor.Çözüm hakkında yardımlarınızı bekliyorum Arama sonucunda çıkan konu ile açtığınız konu birleştirilmiştir. Cevaba, ilk mesajdan ulaşabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın