Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Emniyet Kemeri Ikazı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Nedense bir şey yapmama rağmen benim ikazda bozuldu.

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 52
  • Görüntüleme 41,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Adnan GÖKDEMİR
    Adnan GÖKDEMİR

Bakkala ekmeğe giderken bile kemerimi takarım...Çoluk çocuk evde ekmek bekliyor.

• Cevat Yıldız
    Cevat Yıldız

valla en kolayı ve emniyetlisi kemeri takmak olacaktır Bilgi olarak teşekkürler

• Cem Bey'e kesinlikle katılıyorum. Benim alışkanlığım kontak ışıkları sönünceye kadar emniyet kemerini takarım, kontağı çeviririm. Yolcu varsa kemer takmadan arabanın tekerinin dönmediğini hatırlatırım

Yanıtlama zamanı:

Sürücü tarafı için ayrı, yolcu tarafı için ayrı mı yapılıyor bu işlem?

Araçta ön yolcu koltuğu boşken kendi tarafım için uyguladım, ikaz iptal oldu fakat yolcu koltuğuna biri oturduğunda ikaz vermeye devam ediyor aynı işlemi orası içinde yapmak mı gerekli?

Yanıtlama zamanı:

Araçta ön yolcu koltuğu boşken kendi tarafım için uyguladım, ikaz iptal oldu fakat yolcu koltuğuna biri oturduğunda ikaz vermeye devam ediyor aynı işlemi orası içinde yapmak mı gerekli?

Öyle güzüküyor.

Yanıtlama zamanı:

Aynen ayrı ayrı programlanıyor :D
  • 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaslar bugun arkadasim kemer tokasiyla aractan inmeye yakin biraz tak cikar olacak sekilde kurcaladi kemer isareti yandi sondu on yolcu tarafi iptal oldu konunun basindaki adimlari uyguladim bu sefer de sofor tarafi da iptal oldu. adimlari tekrarlamama ragmen hem yolcu hem sofor tarafinda eski haline donduremedim su an kapali. bi el ativerin nasil yapsak da eski haline getirsek ? simdiden tesekkurler .

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bilgi için teşekkürler. Dün gece bende iptal ettim. Kısa mesafede çileden çıkartıyordu ikaz sesi :).

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2015 focus aracım tuvturk muayenesi sonrası emniyet kemeri ışığı ve ikaz sesi çıkmıyor.Çözüm hakkında yardımlarınızı bekliyorum 

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Ersin Bilir yazdı:

2015 focus aracım tuvturk muayenesi sonrası emniyet kemeri ışığı ve ikaz sesi çıkmıyor.Çözüm hakkında yardımlarınızı bekliyorum 

Arama sonucunda çıkan konu ile açtığınız konu birleştirilmiştir. Cevaba, ilk mesajdan ulaşabilirsiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.