Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arkadaşlar Bod Perdemi - Film'mi Fikirlerinizi Bekliyorum


Tuncay

Önerilen Mesajlar

Bu arada bu zamana kadar 5 tane kendi aracıma ve 7-8 tanede arkadaşımın aracına film çektirdik.Kapı döşemelerini vs.. sökmediler.Sadece ısı tabancasını cama tutayım derken döşemeye tutup döşemeyi yaktı.Tabi telafisinide yaptı orjinal parça ile değiştiripp sonaxtan 100 tl hediye çeki verdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herzaman için film diyorum.Önceki aracımla 3 yaz geçirdim o kadar uzun seyahat yaptım ne benim ne eşimin nede arka koltukta oturan oğlum güneşten rahatsız olmadık.

3 ton film var bunlardan sadece 3. derece koyu film yasak oda ön yan camlarda yasak.

Ben bizzat polise sordum bana verdiği cevap.Arka yan camlar koyu ön yan camlar orta yada hiç başım ağrımasın diyorsan hafif olabilr.

Bunun kuralı özetle şu polis camdan baktığında içerisini görücek aga:)Ayriyetten ön cam ise kesinlikle her ton yasak(hafif olan değil diyorlar ama bana pek mantıklı gelmiyor.)

Bide camlar filmli bide cıstak cıstak müzikle polisin yanında durunca adam gıcık olup yazıyor cezayı:yazyaz:

Birde uyarı eğer film yaptırmayı düşünüyorsanız paraya kıyın kaliteli ve ömür boyu garantili film yaptırın.Benim önceki aracımda kimse beni uyarmamaştı.2. yaz tüm camlar resmen patlıcan rengine bürünüp mosmor olmuştu.Arabayı satmasaydım tüm filmleri söküp kaliteli bir markayla değiştiricektim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

geçen gün başımıza gelen bir olay .. şimdilerde polis ceza'nın yanı sıra "uyarı" veriyor, 7 gün içinde filmleri söktürüp ya tespit'e ya da ceza kesen polis'in bağlı olduğu bölgeye gidip vukuat defterini tutan polis amirine filmleri söktüğünü göstereceksin.

.. saLLa yaa,derseniz ne oluyor? (bize olduğu gibi) arabayı takas'a aldık, meğer araçtaki filmler yüzünden uyarısı varmış ve tespit'e gidilmediği için trafikten men almış. noter'de satış yapamadık, çekmeyi kaldırtamadık ... camları temizlettik, muayene istasyonundan geçer aldık, yazıyı trafiğe götürüp dosyayı temizlettik, men nedeni ile ceza ödedik bir de "Hürmet" ettik :yazyaz: ancak ondan sonra satış yapıp aracı yeni sahibine verebildik.

tam bir rezaletti yani ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fenaymış İstanbul polisleri:)Bizim İzmirde bir kaç tikiye(müzik sesi açık cıstak cıstak takılan gençler)Haricinde film için ceza yada uyarı veren hiç bir polise rastlamadım ve de duymadım.

Bizdekiler 4 şeritli boş yolda(bornova asvaltı) 85 km hızla araba sürünce yazıyorlar radar cezası:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Beyler yeni TÜVTÜRK Uygulamasında flim camlar hafif kusurlu kabul ediliyor...yani muayeneden araç geçiyor..

Periyodik muayenelerde cam filmi, "Camlar: sonradan boyanmış/sonradan film yapıştırılmış/folyoların montaj izni yok" kusur teksti ile "hafif kusur" olarak değerlendirilmektedir. Bilindiği üzere, hafif kusurlar muayeneden geçmeye engel teşkil etmemektedir. Bununla birlikte aracın muayeneden hafif kusur ile geçmiş olması, trafik birimleri tarafından ceza yazılması, filmin söktürülmesinin istenmesi gibi durumları ortadan kaldıran bir unsur değildir

http://www.tuvturk.com.tr/sikca-sorulan-sorular.aspx sitesinden alıntıdır...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.