Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201214 yıl Yazar comment_76407 Saner bey kayma yaşadığım sırada aracı zorlamadım desem yalan olur. Kafama takılan esp nin devreye girmemiş olmasıydı. Motordan gelen ses ve aynı anda olan vuruntuyu sürekli yapmıyor. Gerçi aracı servisten aldığımdan bu yana ses ve vuruntu sorunu yaşamadım şimdilik herşey yolunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76410 Patinaj ile kalkışta yada ufak bir savurmada esp'nin devreye girmesi lazım. Araç savrulurken hiç ekrana dikkat ettiniz mi ? esp ışığı sık sık yanıp sönüyormu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76703 Saner bey kayma yaşadığım sırada aracı zorlamadım desem yalan olur. Kafama takılan esp nin devreye girmemiş olmasıydı. Motordan gelen ses ve aynı anda olan vuruntuyu sürekli yapmıyor. Gerçi aracı servisten aldığımdan bu yana ses ve vuruntu sorunu yaşamadım şimdilik herşey yolunda. esp devreye herzaman girmeyebilir. abs, esp, airbag gibi güvenlik sistemlerinde problem varsa mutlaka arıza ışığı yanar (kimi üçkağıtçı ikinci el satıcıları, bazı araçlarda arıza ışığını bir şekilde hile ile söndürüp öyle sattıklarını duydum, ama o olay ayrı tabii). Hyundai de çalışan bir arkadaşım bana, araç kayarken ayağını gazdan tamamen çekersen esp devreye girmez ve o an devredeyse devreden çıkar demişti. Araç kayarken kendini toparlayabilmesi için çok hafif dahi olsa gazdan ayağımızı çekmememiz gerekiyormuş yani. Bence kafanıza takmayın hiçbirşeyi... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın