Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kenan Özcan

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kenan Özcan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ANKARA
  • Arabam:
    Focus 3 style tdci
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Kenan Özcan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Saner bey kayma yaşadığım sırada aracı zorlamadım desem yalan olur. Kafama takılan esp nin devreye girmemiş olmasıydı. Motordan gelen ses ve aynı anda olan vuruntuyu sürekli yapmıyor. Gerçi aracı servisten aldığımdan bu yana ses ve vuruntu sorunu yaşamadım şimdilik herşey yolunda.
  2. Aracı aldıktan bir ay sonra hızlı girdiğim bir virajda esp hemen devreye girmişti geçen gün devreye girmemesi kafamda soru işareti yarattı, yarın esp testini yapcam bakalım bu sefer ne olcak. Gerçi servistekiler hem esp hemde motordan gelen ses ve vuruntu için çeyrek depo mazotumu harcayıp bi şey yok dedilerde birde ben deniyim esp yi içim rahat eder en azından.
  3. Esp yi bir ara sürüş eğitimi alanında test etmeyi düşünüyorum, içimin rahat olmadığı konu motor ile ilgili, aynı şekilde sürekli olan bir durum olmadığı için tespiti de zor, inş. istasyon değiştirince düzelir.
  4. Servisten aracı teslim aldım. 70km test etmişler ( çeyrek depo mazot gitmiş ) herşeyin normal olduğunu söylediller. Yakıt aldığım istasyonu değiştirmemi birde öyle bir süre kullanmamı söylediler. Motorda aynı şekilde ses ve vuruntu olursa getir detaylı bakarız dediler. İçim rahat etmedi ama bir süre daha böyle devam edelim bakalım. Otosan' ın müşteri memnuniyetine verdiği önem ve şikayetleri hemen çözmesi veya çözüm bulmaya çalışması taktire şayan.
  5. ukalalık yaptığınızı söylemedim yine de öyle anladıysanız özür dilerim. iyi günler.
  6. Yol bilgisarında ki ayarlarda bir sıkıntı yok. Bir de sizin araçta dediğim şekilde bir vuruntu ve ses oluyormu acaba?
  7. Kaan bey motordan gelen ses ve vuruntu sürekli olan bir durum değil daha bi hafta önce 2000km uzun yol yaptım ortalama 100km de bir oldu diyebilirim. Aracın arkası diğer şeride kaydı bu durumda esp devreye girmez mi peki? İlk arabam olmuş olsaydı ve ilk defa araç kullansaydım dedikleriniz doğru olabilirdi ama siz direk acemi şöför muamelesi yapıyosunuz. Ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım!
  8. Kaan bey dediğim olay sürekli olan bir olay değil düz yolda 130 ile giderken ayağımı hafiften çekince olan olay yığılma değil bildiğiniz arabada vuruntu oluyor araba baya bi sarsılıyor. Esp olayında ise bu arabayı fazla zorlamış olsam bile dediğim şekilde ki bir arkadan kopma durumunda esp'nin devreye girmesi gerekmez mi? Yoksa benim esp arabayı zorluyorum diye inat edip devreye mi girmiyor.
  9. İbrahim bey en az zorladığım arabam diyebilirim size. Motordan gelen ses için Sinan usta hepsinde vardır gibisinden bir şeyler söyledi açıkçası pek inanmadım
  10. Kaan bey dedikleriniz doğru ama arabanın arkası diğer şeride geçmişti ve dediğiniz gibi babadan kalma yöntemlerle düzelttim aracı . Engin bey sabit hızda girip devam edeyim derken oldu ayrıca bundan önce ki aracım avensis te aynı yerde bu kadar kayma olmuyordu
  11. Selim beydi. Bu durumlara normal diyende ustabaşıydı zaten
  12. Ankara Tanoto' da araba şu anda ordan alınca servisede oraya götürdüm. Kusura bakma adminim cahillik işte motordan gelen ses olayı da var birde:(( teşekkürler adminim
  13. Mrb arkadaşlar daha önceden pasif olarak takip ettiğim foruma üye olmak bu güne kısmetmiş. Focus 3 style tdci aracımı alalı 2 ay oldu. Araç 120 km nin üstünde ayağımı gazdan hafifçe çektiğimde önce motor kısmından baya bi takırtı sesi geliyor ve bu esnada araba sarsılıyor. İlginç olanı bunu sürekli yapmaması ama giderek artması bu durumun. Servis bunun normal olduğunu söyledi. Acaba sizlerde de benzer durum varmı? Birde aynı gün içinde araç 3 defa baya bi arkadan kaymasına rağmen esp devreye girmedi. Servistekiler buna da normal bi durum dediler. Esp' nin devreye girmemesi normal mi acaba? Otosan' a şikayet formu açtırdım sonucu bekliyorum bu arada sizlerinde bu konuda ki bilgilerini almak istedim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.