Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201214 yıl comment_78917 Arkadaşlar bugün fabrikadan biraz fırsat bularak arabama zaman ayırdım ve geçtiğimiz günlerde kesilen sol uzun farımı serviste değiştirdim. Genelde kısalar beyaz uzunlar sarı ışık olurken ben uzunları beyaz yaptırdım. Bence güzel oldu. Resimleri çekip yollayacağım. Tekrar fabrikaya gitmem gerektiğinden sis farı çerçevelerini bulmama rağmen değiştiremedim. Ama onu da halledeceğim, 60 tl fiyatı var. Ayrıca bahsettiğim çerçeveler fiestanın ve baktığımda birebir uyabileceğini gördüm. Bence aynılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201214 yıl comment_78926 bu konu daha öncede burda konuşulmuştu..bakmanızda fayda var.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201214 yıl comment_78951 Bende bugün ankara iskitler de otoikiler diye bir ford yedek parça satıcısından focus 3 nikelajlı sis farı çerçevesi için 95 tl fiyat aldım tekli montaj hariç,çok dandik bişey gibi duruyordu fiyatı çok uçuktu bence de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201214 yıl comment_79062 Krom dur o nikelajlı okadar pahalı olamaz en iyisi fiestayla aynı olup olmadığnı öğrenmek internette bu ikisinin teknik resimlerini bulup ordan bakılabilirde nerden bulcaz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201214 yıl comment_84356 Arkadaşlar bir düzeltme yapmalıyım, bugün takmaya niyetlendik ve plakaya bakan kısımların fiestaya göre daha geniş olduğunu gördük. Siparişini pazartesi verip orjinalini getirtip takacağız. Fiyata gelince aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201214 yıl comment_84383 Focus'a göre olan muadil çıktı mı?çıktıysa hangi siteden temin edebiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201214 yıl comment_84385 Başlıklar birleştirildi. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84546 Focus'a göre olan muadil çıktı mı?çıktıysa hangi siteden temin edebiliriz? himpeks var ordan alabilirsiniz ben ordan aldım ve takması çok basit Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84580 Fiesta için olanını aldınız değil mi ? Focusa taktınız ve sorun yok öyle mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85146 Fiesta için olanını aldınız değil mi ? Focusa taktınız ve sorun yok öyle mi ? fiestanın değil orjinal focus 3 sıs farı krom Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl comment_85763 himpeks var ordan alabilirsiniz ben ordan aldım ve takması çok basit Tamponu sökmek gerekiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl comment_85776 Tamponu sökmek gerekiyor mu?tampon sokulmuyor bildigim kadarıyla tamponun altın sis farlari sökülüp takılıyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl comment_85932 Ürünü tam olarak nereden temin edebiliriz ayrıca kalitesi,montajı evreleri nasıldır? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın