Sabri Özer Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2012 Bulamadığım için kriz geçirdiğim ST spoileri aldığım bayiide buldum ve taktırdım sonunda Benim arabamdaki konumada fotoğrafları aynı şekilde ekleyeceğim. Fiyatı: 845 TL boya işçilik her şey dahil. Eskisinin yerine tam oturuyor zaten kit halinde geliyormuş içinden vidası yalıtım malzemesi nasıl takılacağıyla ilgili bir kitapçık bile var Buyrun fotoğrafları: Önceki hali; Sonraki hali ; 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Cüzelll Cüzelll.. Hayırlı Olsun, şimdi sıra Jant'lara geldi 50 Tl vereyim mi ? anladın sen Takma kısımlarını çektin mi ? Sök tak dimi ? vidalı felan ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Jantlarda diğer yaza inşallah Valla ben senin yerine koyarım o parayı bölüşürüz sonra şu aralar oynamicam biraz durulcam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Maşallah Çok güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Teşekkürler Birkez daha aşık oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Çok güzel olmuş koyu renklede hoş oluyormuş.Dün dikkat ettimde benim arabada o anten spoiler ile yakışmıyor gibime geldi senin fikrin nedir? Sanki kısa anten taksak daha hoş durucak gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Anteni siz söyleyince farkettim diyebilirim benim dikkatimi çekmedi pek ama kısaltılabiliyorsa bir şekilde olabilir tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Anteni siz söyleyince farkettim diyebilirim benim dikkatimi çekmedi pek ama kısaltılabiliyorsa bir şekilde olabilir tabi Söküp kısa anten takıyorsun mk II için örnek, http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Universal-12cm-car-Carbon-Fiber-Short-Antenna-/110859995149?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Model%3AFocus&hash=item19cfc5480d Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Güle güle kullan Sabri abim. Yakışmış ama bir problem var! Stiker altta kalmış, olmamış beğenmedim. :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Söküp kısa anten takıyorsun :) antenimi seviyorum ben boyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Güle güle kullan Sabri abim. Yakışmış ama bir problem var! Stiker altta kalmış, olmamış beğenmedim. :) Tesekkurler Hasanim Annemde onu dedi biliyormusun arkadan bakildiginda ayni gibi zaten gorunuyor yani sitemizin logosu gururla arabamda tasiyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Cüzelll Cüzelll.. Hayırlı Olsun, şimdi sıra Jant'lara geldi 50 Tl vereyim mi ? anladın sen Takma kısımlarını çektin mi ? Sök tak dimi ? vidalı felan ? Altdaki sorunu simdi gordum evet sokulup direk bu takiliyor servisteki calisanda dedi daha zorlu bekliyordum ama direk oturdu dedi. Yalitim malzemesi var ekstradan iceri su almasin diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Zevkine sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 şık...çok şık ...olmuş...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Zevkine sağlık... Çok teşekkürler HB sahiplerine şiddetle tavsiyem şık...çok şık ...olmuş...... Teşekkürler Bekir abi sedan içinde spoiler var aslında o tasarıma çok güzel durur bence bir araştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap