Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar aracım focus 2 titanyum 2011 , focus x paket adaptif mercekli çıkma far buldum fakat bu adaptif far da direksiyonda açı sensörü bulunduğu için harekete göre dönüyor mercek ben bu adaptif farı aracıma taktığım zaman muhtemelen adaptif çalışmıcak far merceğini nasıl sabitliyebilirim.
Soru
ömür ersoy
arkadaşlar aracım focus 2 titanyum 2011 , focus x paket adaptif mercekli çıkma far buldum fakat bu adaptif far da direksiyonda açı sensörü bulunduğu için harekete göre dönüyor mercek ben bu adaptif farı aracıma taktığım zaman muhtemelen adaptif çalışmıcak far merceğini nasıl sabitliyebilirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
6
5
3
Popular Days
May 3
19
Haz 5
4
May 20
2
May 8
2
Top Posters For This Question
ömür ersoy 9 posts
Aydın Baran 6 posts
Mustafa Tüfekçi 5 posts
Yakup Ç. A. 3 posts
Popular Days
May 3 2012
19 posts
Haz 5 2012
4 posts
May 20 2012
2 posts
May 8 2012
2 posts
Popular Posts
ömür ersoy
arkadaşlar sonunda farlarımı taktım ampül alorak nb plus kulladım.aydınlatmada çok fark oldu.
Mustafa Tüfekçi
far içinde motorlar var. çalışmadı sürelerde o motorlar sabit tutuyor merceği. hizlaaması da içerden elle yapılabiliyor sanırım.
Fırat Şıhbızınlıoğlu
arkadaşlar öncelikle tüm kullanıcılara selamlar, yeni üye oldum foruma ve bu ilk mesajım uzun zamandır aklımda olan bir çok sorunun cevabını bu forum sayesinde bulacağıma inanıyorum. Ömür bey gördüğüm
Posted Images
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap