Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85109 Mercekli farlar araçların havasını değiştiriyor. Çok güzel olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455075 Arkadaşlar forumu ve başka forumları inceledim aracımın resmini Aşağı yükledim ama net bir bilgiye sahip olamadım.benim 2011 titanyum aracımın farlarını titanyum x mercekli far taktırmak istiyorum öncelikle nerden bulabilirim.orjinal çıkma yada yan sanayi farkları ne..ben şuan araçta xenon 30 bin k kullanıyorum bunu mercekli farda kullanabilir miyim? Mercekli far herhangi bir işlem yapmak gerekiyor mu takmak için yani kesme delme? Oto elektirkçisi takabilir mi? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için tşkkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455077 Titanium X farı orjinalde Xenon'a sahip değil. Bi-Xenon merceği balastı vs bulursanız daha iyi olur. Diğer merceği (X paket) takarsanız klasik 3. parti xenon montajına bakar. Parçalar nereden bulunur? Çıkmacılar, yetkili servisler, diğer satıcılar, Google Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın