Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Focus II otomatik vites almayı düşünüyorum. 2007-2009 arası modellere baktım, fiyatları 30-34 arası değişiyor. Bu aracı kullanan arkadaşlar bilgi verilerse sevirim. Yakıt tüketimi, vites geçişleri nasıldır. Sorun yaratır mı? Lpg uygulanabilir mi, uygulama araca zarar verir mi?
Soru
Mete Yılmaz
Merhaba arkadaşlar
Focus II otomatik vites almayı düşünüyorum. 2007-2009 arası modellere baktım, fiyatları 30-34 arası değişiyor. Bu aracı kullanan arkadaşlar bilgi verilerse sevirim. Yakıt tüketimi, vites geçişleri nasıldır. Sorun yaratır mı? Lpg uygulanabilir mi, uygulama araca zarar verir mi?
Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
6
4
4
Popular Days
Nis 29
7
Ara 14
4
Ara 15
4
Ara 17
3
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 11 posts
Özgür Özuysal 6 posts
Mete Yılmaz 4 posts
çağlar çetinkaya 4 posts
Popular Days
Nis 29 2012
7 posts
Ara 14 2012
4 posts
Ara 15 2012
4 posts
Ara 17 2012
3 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Araç Benzinli ise 100 ps bu sorunsuz Dizel ise 109 ps bu sorunlu Baska otomatik yok Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Yakup Ç. A.
Uzak durunuz.. Şanzuman problemli
Gökhan Kurt
Kesinlikle ama kesinlikle focus dizel otomatik almayın. Çok ama çok pişman olacağınıza emin olabilirsiniz. Heleki 2006-2007 TDCI otomatik veya CVT Şanzıman gördüğünüzde oradan uzaklaşın. Hemen hemen h
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap