Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68548 şekil 1..ön cam plastik kenar çıtaları yıkamacılar tarafından hasar görmüştür garanti den karşılanırmı ? şegil 2. 10 günlükken yan cam patlatıldığında cam cepten alınmıştır fakat yan kapı direği çatlağı da hırsızlar tarafından yada camcı tarafından oluşmuştur sonradan farkedildi bunun da garantisi olamazmı acep Nisan 26, 201214 yıl fatih yıldız tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68555 Ben garanti kapsamında olacağını sanmıyorum,kullanıcı hatası gibi görülebilr fakat sormakta fayda var. Nisan 26, 201214 yıl Alper Albayrak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68559 Sanıyorum karşılanmaz. Keşke karşılansa ama, Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68561 Kimin yaptigi onemli mi? Sonuc olarak fabrika hatasi degil... Ama yine de konuyu ayrintili bilen varsa buyursun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68563 Kaskoya müracaat edeceksiniz....Garantiden yapılmaz....Üretim hatası değil...Belki ön cam yan çıtaları eğer yıkama sırasında sorlama falan değilde su yüzünden kalktıysa garantiye girer,yan cam çıtası ise kesinlikle girmez.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68569 Kaskoya müracaat edeceksiniz....Garantiden yapılmaz....Üretim hatası değil...Belki ön cam yan çıtaları eğer yıkama sırasında sorlama falan değilde su yüzünden kalktıysa garantiye girer,yan cam çıtası ise kesinlikle girmez.... ön cam çıta kesikleri kesinlikle yıkamacı hatası yan taraf için ise kaskoyu düşündüm ama delinmesi pek iyi olmaz Nisan 26, 201214 yıl fatih yıldız tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68572 İyilikle yaklaşın belki olur.. eresinler paraya doymuş iyi niyete uzak kalmış olsada yapmaaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68575 Siz olsanız yaparmıydınız? Sonuçta garanti mekanizmasının oluşturulma nedeni üretimden kaynaklanabilecek sorunlara ilişkin telafi mekanizmasının oluşturulma ihtiyacı. Saydıklarınızın hiçbirisi üretimden kaynaklanan şeyler değil. Yapmalarını nasıl bekliyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68576 Müşteri Memnuniyeti adına değiştirilen çok şey gördüm. Çeşitli firmalarda..Şansınızı deneyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68578 Siz olsanız yaparmıydınız? Sonuçta garanti mekanizmasının oluşturulma nedeni üretimden kaynaklanabilecek sorunlara ilişkin telafi mekanizmasının oluşturulma ihtiyacı. Saydıklarınızın hiçbirisi üretimden kaynaklanan şeyler değil. Yapmalarını nasıl bekliyorsunuz? ben olsaydım yapardım çünkü yan cam üretilmedi diye camcıya yollayan kendileri plastik-kauçuk aksam ise bu kadar dayanıksız mı olmalı suyla bile kesilsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68585 birde şu garantiye giren durumlar hakkında forumda bir bilgi bulamadım konusu geçtimi veya döküman mevcutmu bu konuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68587 birde şu garantiye giren durumlar hakkında forumda bir bilgi bulamadım konusu geçtimi veya döküman mevcutmu bu konuda Sanırım yok, kitapçıkda belki yazar.. Özetle kullanıcı hatasından kaynaklanmayan herşey geçerli.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68590 Suyla nasıl kesilir yahu?Bende yıkatıyorum hiçbir şey olmuyor...Nasıl bir tazyikle yıkıyorlarki?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın