Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Wallpaper Köşesi

Featured Replies

• Yanıt 131
  • Görüntüleme 22,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh:yusufum güldürdün beni akşam akşam....süper jantlar....focusa da yakışır deme...

Yanıtlama zamanı:

aaaaa Müjde Ar mı o :)

evet hatta gelende Faruk Peker galiba!? :)

Yanıtlama zamanı:

ya şimdiiiiiiiii öle yerlere geldinizki...gençligimde faruk pekere aşırı benzeitirlerdi beni de....hey allahım...neyse bi dügünde yaşlı bir teyzemiz de benzetti ay.yavrımmmm o adama cok benziyon ama hep kötü rollere giriyo be yavrumm falan...boşver anne dedim ya..rolün iyisi kötüsü olmaz....neyse bir resim birden fazla diyalog demekki o dönem herkes pencere sıkıştırma derdindeymiş...

Yanıtlama zamanı:

ya şimdiiiiiiiii öle yerlere geldinizki...gençligimde faruk pekere aşırı benzeitirlerdi beni de....hey allahım...neyse bi dügünde yaşlı bir teyzemiz de benzetti ay.yavrımmmm o adama cok benziyon ama hep kötü rollere giriyo be yavrumm falan...boşver anne dedim ya..rolün iyisi kötüsü olmaz....neyse bir resim birden fazla diyalog demekki o dönem herkes pencere sıkıştırma derdindeymiş...

Hah ha a a !.. Gerçekten de andırıyorsun ama, bende çok güzel Tecavüzcü Coşkun taklidi yapardım bu esnada sinir olup çığlık atan bile olurdu :k :D ıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

vay be amma tehlikeli dönem geçirmişik...yinede normaliz iyi sıyırmışık allah muhafaza....:D

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh:yusufum güldürdün beni akşam akşam....süper jantlar....focusa da yakışır deme...

Yakışmamı abicim cuk oturur hemide. :D

:yeah:

Ne cevherler varmış bizim forumda. Hepsini bi jant çıkardı ortaya. :D

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bence sen gel al arabayı nasılsa garfi yok...ne yaparsan yap...geri getirmeyi unutma (sloganı verelim alttan test arabalarındaki) mali bilancoyu..cıkart..ne yapayım...bugün sabuncubeli...dikiz aynası beyazmıbeyaz.....bir focus 3 arkamda saygılar deim...gec...gecerken birde korna...önüme aldım zınnnnnk dedi uctu gitti...dikiz aynasından bile güzel gavur...

Yanıtlama zamanı:

Chip 750 lira

17 jantlar + lastikler 1500-2000 lira

ST body kit 1500 lira

far sis xenon ( farlar mecrekli ) 600 lira

cam filmi 200 lira

Tamam dersen ilk uçakla geliyorum abicim :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.