Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201115 yıl comment_14192 :kıhkıh:yusufum güldürdün beni akşam akşam....süper jantlar....focusa da yakışır deme... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201115 yıl comment_14233 Vay vay vay jantlara bak aaaaa Müjde Ar mı o Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201115 yıl comment_14234 aaaaa Müjde Ar mı o evet hatta gelende Faruk Peker galiba!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201115 yıl comment_14239 ya şimdiiiiiiiii öle yerlere geldinizki...gençligimde faruk pekere aşırı benzeitirlerdi beni de....hey allahım...neyse bi dügünde yaşlı bir teyzemiz de benzetti ay.yavrımmmm o adama cok benziyon ama hep kötü rollere giriyo be yavrumm falan...boşver anne dedim ya..rolün iyisi kötüsü olmaz....neyse bir resim birden fazla diyalog demekki o dönem herkes pencere sıkıştırma derdindeymiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201115 yıl comment_14240 ya şimdiiiiiiiii öle yerlere geldinizki...gençligimde faruk pekere aşırı benzeitirlerdi beni de....hey allahım...neyse bi dügünde yaşlı bir teyzemiz de benzetti ay.yavrımmmm o adama cok benziyon ama hep kötü rollere giriyo be yavrumm falan...boşver anne dedim ya..rolün iyisi kötüsü olmaz....neyse bir resim birden fazla diyalog demekki o dönem herkes pencere sıkıştırma derdindeymiş... Hah ha a a !.. Gerçekten de andırıyorsun ama, bende çok güzel Tecavüzcü Coşkun taklidi yapardım bu esnada sinir olup çığlık atan bile olurdu :k ıhkıh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201115 yıl comment_14242 vay be amma tehlikeli dönem geçirmişik...yinede normaliz iyi sıyırmışık allah muhafaza.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201115 yıl comment_14246 Sedat Abinin bizim forumda olması ne iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14350 :kıhkıh:yusufum güldürdün beni akşam akşam....süper jantlar....focusa da yakışır deme... Yakışmamı abicim cuk oturur hemide. Ne cevherler varmış bizim forumda. Hepsini bi jant çıkardı ortaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17454 abi ST body kit yapalımmı senin yavruya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17469 bence sen gel al arabayı nasılsa garfi yok...ne yaparsan yap...geri getirmeyi unutma (sloganı verelim alttan test arabalarındaki) mali bilancoyu..cıkart..ne yapayım...bugün sabuncubeli...dikiz aynası beyazmıbeyaz.....bir focus 3 arkamda saygılar deim...gec...gecerken birde korna...önüme aldım zınnnnnk dedi uctu gitti...dikiz aynasından bile güzel gavur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17470 Chip 750 lira 17 jantlar + lastikler 1500-2000 lira ST body kit 1500 lira far sis xenon ( farlar mecrekli ) 600 lira cam filmi 200 lira Tamam dersen ilk uçakla geliyorum abicim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın