Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_64975 selam arkadaşlar aracımı alalı 6 ay kadar oldu ama aranıza yeni katıldım. Okuyarak faydalanıyordum sorarakta faydalanmak istedim. Usb de kayıtlı parçaları biraz hızlı değiştirdiğimde müzik sesi kesiliyor ayrıca sesli komut sistemide çalışmıyor kış ayında başıma gelmişti ben soğuktandır diye pek önemsemedim ama yakın zamanlardada başıma geldi arabayı durdurup biraz bekledikten sonra sorun kalmıyor ama sıklaşırsa baya can sıkacağa benzer. (aracım 2012 style plus) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_64983 Benim araç da söylediklerimii anlamıyor, halbuki diksiyonum fena değildir. " efendim " diyip duruyor. En son dayanamadım " Zııttttt " dedim. Hala kendimden utanıyorum Nisan 17, 201214 yıl Aydın Aygün tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_64984 bir sıkıntı vardır olmaması gereken bir servise ugramanızda fayda var bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_64986 telefon çalarken radyoyu açınca da yapabiliyor. kontak kapatıp açınca düzelmesi lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_64994 USB belleğinizden okuma hızı yetersiz olmasın, başka bir bellek denediniz mi? Sesli komut hiç mi çalışmıyor, yoksa sadece USB belleğe mi komut ulaşmıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl Yazar comment_64999 Parçaları sık değiştirdiğimde yapıyor. Doğru usb aktarım hızından kaynaklı olabilir ama sesli komut sistemini neden etkiliyor onu anlayamadım kontağı kapatıyorum biraz bekliyorum çalışıyor ilk yaptığında usb yi biçimlendirdim tekrar taktım çalışmıştı ben parçalardan veya soğuktan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüştüm ikincide ne soğuk vardı nede usb ile ilgili bir işlem yaptım Nisan 17, 201214 yıl F.Mehmet tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65001 Öncelikle sistem güncel mi ? Usb'niz de şu 20 liralık kingston olmasın allah rızası için Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65004 yaw yakup benımkı kıngston bu zamana kadar hiç sorun cıkarmadı Öncelikle sistem güncel mi ? Usb'niz de şu 20 liralık kingston olmasın allah rızası için Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65005 yaw yakup benımkı kıngston bu zamana kadar hiç sorun cıkarmadı iyisi var kötüsü var canım Çıkabilir belki Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65015 Ben 120gb hard disk kullanıyorum birşey olmuyor. Usb 2.0. 55gb dolu. Bazen okumakta yavaş kalıyor, zorlamayıp biraz bekleyince içerik geliyor. USB yavaş kalıyorsa onu okumaya çalışırken aynı anda başka işlem yapınca sistem kilitleniyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65019 Parçaları sık değiştirdiğimde yapıyor. Doğru usb aktarım hızından kaynaklı olabilir ama sesli komut sistemini neden etkiliyor onu anlayamadım kontağı kapatıyorum biraz bekliyorum çalışıyor ilk yaptığında usb yi biçimlendirdim tekrar taktım çalışmıştı ben parçalardan veya soğuktan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüştüm ikincide ne soğuk vardı nede usb ile ilgili bir işlem yaptım Yazılım problemi gibi gözüküyor..Yazılımı güncellettirin servise gidip....Ya da müzik sistemi konusunda fordaudio sitesinden güncel yazılımı indirin....Ancak sesli kontrol ünitesindeki sorun müzik sistemi yazılımından değilde sesli kontrol sisteminin yazılımından kaynaklanıyor olabilir o yüzden siz garanti olsun diye servise gitseniz iyi olur.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl Yazar comment_65038 benimki 24.99 luk kingston en iyisinden Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl Yazar comment_65043 kilometre bakımına az kaldı güncelleme işini ben yapamamda servise gittiğimde öğrenir paylaşırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl Yazar comment_65400 Ben 120gb hard disk kullanıyorum birşey olmuyor. Usb 2.0. 55gb dolu. Bazen okumakta yavaş kalıyor, zorlamayıp biraz bekleyince içerik geliyor. USB yavaş kalıyorsa onu okumaya çalışırken aynı anda başka işlem yapınca sistem kilitleniyor olabilir. bukadar büyük harddisk kullanıyorsunuz bütün parçaları gösteriyormu benmi yanlış anladım bende en fazla 1024 parça gösteriyor usb 1400 parça olduğu halde Nisan 17, 201214 yıl F.Mehmet tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201214 yıl comment_65484 Göstermediği parça olmadı ama dikkatlice bir inceleyeceğim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın