Yanıtlama zamanı: 12 saat önce12 sa comment_524826 Merhaba sonunda aracımı değiştirdim ama ya alırken fark etmedim heyecanla ya da serviste birseyler oldu(olmadi diyorlar :D ) sol stopun karosere oturan kısmındaki kapak yok bu parcayi internette bir türlü bulamıyorum servis görmeden birisi 1600 tl dedi ama bence baska parçadan bahsediyor bir tanesi ise komple satılıyor dedi yardımcı olabilir misiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: 11 saat önce11 sa comment_524827 hayırlı olsun. kimse oraya bakmaz ki.. stopun kapağı.. yani fark etmemeniz normalen kötü bir lastik gibi bir malzeme kestirip bally ile yapıştırırsınız..benim 3 kapı fitili sarktı, focus3 te olduğu gibi.. yapıştırdım 11 saat önce11 sa Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: 10 saat önce10 sa Yazar comment_524828 42 dakika önce, Mehmet Demir yazdı:hayırlı olsun. kimse oraya bakmaz ki.. stopun kapağı.. yani fark etmemeniz normalen kötü bir lastik gibi bir malzeme kestirip bally ile yapıştırırsınız..benim 3 kapı fitili sarktı, focus3 te olduğu gibi.. yapıştırdımTeşekkürler abi. Parasi sorun degil benim icin ama yetkili servis guven vermiyor internette de bulamayınca acaba tek satılmıyor mu diye düşünmeye başladım açıkçası. Şimdilik içine poset sıkıştırıp elektrik bandıyla izole ettim geçici su girmesin diye Raporla
Yanıtlama zamanı: 56 dakika önce56 dk comment_524829 9 saat önce, Yaşar Karaman yazdı:Teşekkürler abi. Parasi sorun degil benim icin ama yetkili servis guven vermiyor internette de bulamayınca acaba tek satılmıyor mu diye düşünmeye başladım açıkçası. Şimdilik içine poset sıkıştırıp elektrik bandıyla izole ettim geçici su girmesin diyeŞöyle iş yapan birini bulmalısınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın