Yanıtlama zamanı: Mayıs 19May 19 comment_524375 Merhabalar otomatik 2017 model dizel titanyum Focus hala alınır mı kronik sorunları nedir bakım İzmir şehiriçi trafiğinde kullanılacak daha çok nelere dikkat edilmeli kullanıcı yorumları benim için önemli teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19May 19 comment_524376 Geçen hafta hanımın arabayı servise bıraktım. Yazılım güncellemesi nedeniyle kalması gerekliydi. İkame araç istedim. 2025 Titanyum Plus dizel otomatik Focus verdiler. 4 gün kullandım. Araç 17K idi henüz. Ses yalıtımını beğenmedim. Şanzıman kararsız hissettirdi. Araç hantal bir araç gibi geldi bana. Tabii 1.0 Turbo Kamiq sürüyorken,bu Focus'un böyle hissettirmesi gayet normal diyebilirsiniz. İşte bu yüzden benzinliden geçeceksiniz mutlu olmayabilirsiniz. Mayıs 19May 19 A.Coşar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19May 19 comment_524381 Fiyat, km, aracın bakım durumu vb kriterlerinizi karşılıyorsa alınır. 1.5 dizellerde ses içeriye öncekilere göre daha az yansıyor. 2019 ve üzeri dizellere nazaran daha az sorunlu. Parça vs sorunu yok, adblue de yok. Bakımları gerektiği gibi yapıldı ve doğru şekilde kullanıldıysa uzun yıllar kullanırsınız. Arada bir DPF sorunu gündeminizi meşgul eder onu da parça değişimi veya iptali ile çözebilirsiniz. Sanki sorunu olmayan araba mı var ki? Fakat sürekli şehir içi kullanacaksanız ve özellikle kısa mesafelerde ise benzinli araç gibi yakıt tüketimi ve DPF erken uyarı sorunları çıkar. Bunları göz önünde bulundurunca benzinli daha mantıklı( bakım ve sürdürülebilirlik). Otomatik düşünüyorsanız sadece dizel. Mayıs 19May 19 Emre Akaydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19May 19 comment_524384 c-maxlarda tork konvertörlü şanzıman yokdu diye kalmış aklımda. Baktırmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19May 19 comment_524388 11 saat önce, Emre Akaydın yazdı: adblue de yok. 2025 lerde Adblue var olması gerek. Forumdaki abilerim söylerler birazdan.:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20May 20 comment_524391 21 saat önce, Emre Akaydın yazdı: Fiyat, km, aracın bakım durumu vb kriterlerinizi karşılıyorsa alınır. 1.5 dizellerde ses içeriye öncekilere göre daha az yansıyor. 2019 ve üzeri dizellere nazaran daha az sorunlu. Parça vs sorunu yok, adblue de yok. Bakımları gerektiği gibi yapıldı ve doğru şekilde kullanıldıysa uzun yıllar kullanırsınız. Arada bir DPF sorunu gündeminizi meşgul eder onu da parça değişimi veya iptali ile çözebilirsiniz. Sanki sorunu olmayan araba mı var ki? Fakat sürekli şehir içi kullanacaksanız ve özellikle kısa mesafelerde ise benzinli araç gibi yakıt tüketimi ve DPF erken uyarı sorunları çıkar. Bunları göz önünde bulundurunca benzinli daha mantıklı( bakım ve sürdürülebilirlik). Otomatik düşünüyorsanız sadece dizel. dpf sorunu şükür yazılım güncellemesi için düzeldi. ocaktan beri uyarı vermedi sürekli okula arabayla gidip gelmeme rağmen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20May 20 comment_524394 Şimdi, A.Coşar yazdı: 2025 lerde Adblue var olması gerek Hocam 2017 model için sorulmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21May 21 comment_524396 10 saat önce, Emre Akaydın yazdı: Hocam 2017 model için sorulmuş. Doğru. Ben de 2025 te var yazdım zaten. 🙂 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın