YasinÖnal Oluşturma zamanı: 4 saat önce Raporla Share Oluşturma zamanı: 4 saat önce Arkadaşlar kolay gelsin, böyle bir durumda ne yol izlemeliyim, lokal mi yoksa bağajı komple boyatmam daha doğru olur, yani ben durumdan en iyi sonucu almak istiyorum, lokalle olursa çok iyi olur tabi, ancak lokal olduğu için ton renk farkı vs olur mu, usta çıta koyarız dedi ancak ben bilemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: 2 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 2 saat önce Lokalde çok sırıtır, renkli araba... Boyatın gitsin derim, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: 2 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 2 saat önce 1 saat önce, YasinÖnal yazdı: Arkadaşlar kolay gelsin, böyle bir durumda ne yol izlemeliyim, lokal mi yoksa bağajı komple boyatmam daha doğru olur, yani ben durumdan en iyi sonucu almak istiyorum, lokalle olursa çok iyi olur tabi, ancak lokal olduğu için ton renk farkı vs olur mu, usta çıta koyarız dedi ancak ben bilemedim. Öncelikle geçmiş olsun Marea arabamda buna benzer bir sey olmuştu. Oraya tam oturan bir spoyler benzeri bir şey yapıştırarak halletmiştik. Eger böyle orijinal bir sey varsa güzel olur. Çünkü boyatınca maalesef bizim memlekette sanki araca ölü muamelesi yapıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YasinÖnal Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 1 saat önce 50 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lokalde çok sırıtır, renkli araba... Boyatın gitsin derim, geçmiş olsun. Arada kaldım açıkçası bende 42 dakika önce, Fikret Ö. yazdı: Öncelikle geçmiş olsun Marea arabamda buna benzer bir sey olmuştu. Oraya tam oturan bir spoyler benzeri bir şey yapıştırarak halletmiştik. Eger böyle orijinal bir sey varsa güzel olur. Çünkü boyatınca maalesef bizim memlekette sanki araca ölü muamelesi yapıyorlar. Çok sağolun, içime de sinsin istiyorum açıkçası, sanırım boyama daha temiz olur gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap