Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

1.0 Ecoboost Hybrid Focus Isınma sorunu

Bahadır Kara

Soru

Merhaba, Aracım 30 bin km de 1.0 Hybrid Titanium Stil paket Focus. Aracı yeni aldım yakıtından vs memnunum ancak araç çok geç ısınıyor ve kaloriferi açamıyoruz. Her zaman benzinli araç kullandım fakat en geç ısınan bu araba oldu. Bunun sebebinin hybrid teknolojisi olduğu düşünüyorum hybrid özelliğini açıp kapatabileceğimiz bir tuş vs var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Hybrid özelliği kapatılamaz. Ama bu sadece araç hızlanırken, ekstra güç vs gerektiğinde aktif olur. Normal gidişte aktif olmaz. Motor ısınmasını ne kadar etkiler bilemedim. Yeni focuslar genelde geç ısınıyor galiba. Kalorifer zaten hep açık değil mi? Sıcak hava motor ısınmaya başlayınca içeri de geliyor olması lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bende de aynı araç var. Eğer motor soğuksa ve kalorifer açıksa bir süre üflemiyor. Ne zaman ki artık üfleyeceği hava ılınıyor, o zaman başlıyor. Ancak bunun dışında motorun ısınma süresini de kontrol etmedim. Sadece arada sıcaklık normal mi diye kontrol ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
3 dakika önce, M. Okan yazdı:

Bende de aynı araç var. Eğer motor soğuksa ve kalorifer açıksa bir süre üflemiyor. Ne zaman ki artık üfleyeceği hava ılınıyor, o zaman başlıyor. Ancak bunun dışında motorun ısınma süresini de kontrol etmedim. Sadece arada sıcaklık normal mi diye kontrol ediyorum.

Anladım teşekkür ediyorum hocam sizde de aynı araç varsa 2 sorum daha olacak size zahmet cevaplar mısınız

1- Araca ford uygulaması üzerinden uzaktan çalıştırma özelliği açabiliyor muyuz?

2- Benim önceki aracım 2021 sedan focus ve onda bagaj açmak için anahtarda tuşa basınca bagaj tamamen otomatik açılıyordu ancak şuanki araçta bagaj açma tuşuna basında sadece tık diye ses geliyor ve çok az yukarı kalkıyor bu sizde de böyle mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.