Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

DPF Koruma İçin Katkı Maddesi Kullanan Var mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
24.01.2026 - 01:25 tarihinde, Ali Gök yazdı:

geçen çarşamba gününden sonra uzun yol yapmadım, hala dolu diye uyarı vermedi. elimden geldiğince de gitmemeye çalışıyorum ki etkisini tam ölçeyim. uyarı verince bilgilendireceğim

yazacaktinizya hani sonucu onu sormuştum neyse sorun değil iyi günler 

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 4,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yusuf Doğan
    Yusuf Doğan

Liqui moly turkiye sayfasindanda alabilirsiniz uzun suredir bircok kez alisveris yaparim bir sorun yasamadim egemot otomotiv turkiye distribitoru paketlemesi kargosu sikintisiz oluyor ayrica urunu yet

• volkan karakuş
    volkan karakuş

Kemal bey aracınızın güncellemesi var egr açma kapanma oranları ile ilgili bakım için gittiğinizde sorun sadece güncelleme varmı diye sorun mümkünse müşteri temsilcisine usta başina sormasını isteyin

• Yusuf Doğan
    Yusuf Doğan

teşekkür ederim üstad malesef biz ilçede olduğumuz için hemen ulaşamıyoruz servise k.maraşta yok malatyaya gidecez ama   şimdi kar kış iş güç  sizden tecrübelerinizi dinlemek isterim inşallah yaptırın

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
07.02.2026 - 13:08 tarihinde, volkan karakuş yazdı:

Volkan bey selamlar bu güncellemeyle ilgili ayrı bir konumu açsak tam bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz DPF partikül açma sıklığı falan ne durumda güncellemeden önce-sonra ... başka yaptıran varmıdır acaba forumda

Yanıtlama zamanı:

Ayrı konu açmaya gerek yok yusuf bey burdan devam edebiliriz sanırım, konuyu en baştan okursanız koruyucu hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olursunuz tüm gerekli bilgiler önceki sayfalarda mevcut efendim.

30.12.2025 - 12:13 tarihinde, Kemal A yazdı:

Merhaba,

Bilindiği üzere 1.5 Ecoblue araçlarda DPF ve rejenerayon sorunu sıklıkla yaşanmakta. Biraz araştırma yaptığımda özellikle bilindik kaliteli markaların (Motul, Liqui Moly vs.)gibi DPF koruyucu yakıt katkısı olduğunu gördüm.(DPF temizleyici değil, koruyucu olarak geçmekte). Bu yakıt katkılarını aracında kullanan DPF rejenerasyon sıklığında ya da tarzında değişiklik tespit eden var mıdır?  Bu katkıları kullanmanın  motor açısından sıkıntısı olur mu?

(Bu arada aracım 15000 kmde-Otomatik-2024)

Bilgi ve tecrübelerini paylaşabilirseniz memnun olurum.

Kemal bey selam sayfanın en başından okuyun gerekli açıklamalar mevcut 

Yanıtlama zamanı:
07.02.2026 - 13:08 tarihinde, volkan karakuş yazdı:

ne zaman uyarı vereceğini yazacaktım da güncellemeden sonra 9 gün şehir içi kullandım uyarı vermedi. ondan sürekli uzun yol yaptım. 

Yanıtlama zamanı:

Ali bey  sanıyorum bu dpf ile ilgili sizden başka serviste bahse konu güncellemeyi yaptıran yok sizden gelen bilgileri referans alacağız ki bence olumlu etkisi söz konusu ben uzun yol bile yapsam max 1 haftada egzos dolu sürün diye uyarı veriyordu 9 gün vermedi akabinde şehir dışıda yaptıysanız ki şehir dışı yapılmasıda partikülün dolmasına engel değil gene dolar bence olumlu sizde az çok anlarsınız aracınızı tanırsınız ilçedeyiz bağlı olduğumuz ildede servis kapandı mecbur bişeylerle birleştirip şehir dışı yapcaz bu işlem için malesef bu süreçte sizi biraz rahatsız ediyoruz bilgi amaçlı paylatığınız için teşekkür ederim 

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Ali Gök yazdı:

ne zaman uyarı vereceğini yazacaktım da güncellemeden sonra 9 gün şehir içi kullandım uyarı vermedi. ondan sürekli uzun yol yaptım. 

Ali bey uyarı vermez artık güvenle kullanın 3000 km'de bir depoya 150ml uygulama yapın hiç sorun yaşamazsınız.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.