December 27, 2025Dec 27 comment_523503 telefonu değiştirdim android otoya tanıttım ama birkaç gündür telefonu açtığımda cızırtıdan dolayı konuşamıyorum. bluetooth kapatıp açtım düzelmedi. neden olabilir? Report
December 28, 2025Dec 28 comment_523507 önce tel de ki wifi bluetooth u, olmadı ekranı da sıfırlayın Report
December 28, 2025Dec 28 comment_523511 51 dakika önce, Ali Gök yazdı: hocam ekranı nasıl sıfırlayacağım? ayarlarda fabrika ayarlarına dön var. bazı tel lerde ise wifi bluetooth sıfırla vardır.. bazılarında sadece kapatıp açabilirsiniz Edited December 28, 2025Dec 28 by Mehmet Demir Report
April 2Apr 2 comment_524219 Hocam bu sorununuza çözüm buldunuz mu bana da 2024 focus var ekran şu yeni olanlardan android telefonu aynı şekilde arama yapıldığı anda cızırtı yapıyor çevir sesi bile cızırtı şeklinde ama aynı telefonu kendi Peugeot aracıma bağladığımda hiç bir sorun yok focus a bir android bir iPhone bağlayıp denedim onlarda da sorun yok sadece focusta babamın telefonunu bağladığımızda oluyor araç teybini sıfırladım telefondan eşleşmeyi sıfırladım hiç bir türlü düzeltemedim. Android auto çalışıyor sadece arama aşamasında bu sorun var. Report