Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2023 Focus 1.0 ecoboost ve 1.5 ti-vct

Arda G

Önerilen Mesajlar

Selamlar,

Focus 4.5 kasa olarak anılan aracı satın almak istiyorum (2023 trend x veya titanium still) fakat istanbulda şehir içi kullanacağım için dizel istemiyorum dpf adblue vs uğraşmak yoracak. 

Benzinli seçeneklere bakarsak 1.0 ecoboost (revize edilen zincirle beraber) ya da 1.5 atmosferik modeller karşılıyor.

İkisi de 3 silindir olmasından dolayı zaten mesafeliyim. Bir de turbo atmosferik arasında kaldım.

Yağ pompa kayışının yağ içerisinde döndüğünü devamlı kontrol edilmesinin gerektiğini biliyorum. Benden daha çok hakim arkadaşlarımız yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Otomatik önceliğim ama manueller uygun olduğundan manuel de alabilirim. (1.0 ecoboost otomatik seçeneği yok) Tabi 1-1,5 sene sonra satmak istediğimde ne kadar zorlanırım düşüncelerinizi de bekliyorum.

Ford'dan memnunum ve 4 yıl üretici garantisi sunması benim için büyük bir artı. Diğer markalar max 2/3 yıl veriyorlar.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Arda G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 saat önce, Arda G yazdı:

Selamlar,

Focus 4.5 kasa olarak anılan aracı satın almak istiyorum (2023 trend x veya titanium still) fakat istanbulda şehir içi kullanacağım için dizel istemiyorum dpf adblue vs uğraşmak yoracak. 

Benzinli seçeneklere bakarsak 1.0 ecoboost (revize edilen zincirle beraber) ya da 1.5 atmosferik modeller karşılıyor.

İkisi de 3 silindir olmasından dolayı zaten mesafeliyim. Bir de turbo atmosferik arasında kaldım.

Yağ pompa kayışının yağ içerisinde döndüğünü devamlı kontrol edilmesinin gerektiğini biliyorum. Benden daha çok hakim arkadaşlarımız yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Otomatik önceliğim ama manueller uygun olduğundan manuel de alabilirim. (1.0 ecoboost otomatik seçeneği yok) Tabi 1-1,5 sene sonra satmak istediğimde ne kadar zorlanırım düşüncelerinizi de bekliyorum.

Ford'dan memnunum ve 4 yıl üretici garantisi sunması benim için büyük bir artı. Diğer markalar max 2/3 yıl veriyorlar.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Şehir içi ağırlıklıysa dizelden uzak durun. Yeni 1.0 ecoboost lar sorunlu değil. Yağ pompası kayışı dert edilecek bir durum değil. Otomatiği de yağ banyolu çift kavrama sorunsuz diyebiliriz. Bu devirde ist trafiğinde manuel tercih etmeyin, hedefiniz otomatik olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.