Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Gösterge Panel Ekranı Sorunu

Sedat Şahin

Soru

Merhabalar.

Dün aracı temizlerken sanırım buraya biraz köpük kaçırdım sanırım. Çok az püskürttüğüm için sorun olacağını düşünmedim. Ertesi gün tekrar bindiğimde böyle görünüyordu. Bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mıdır?

IMG_6767.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 13 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
Şimdi, Fikret Ö. yazdı:

Geçmiş olsun öncelikle.

Matlaşma yüzeysel mi? Alkollü bir sıvıyla silindiyse yüzeyi matlaşmış olabilir.

Teşekkür ederim hocam. Matlaşmadan ziyade sadece beyazlama var. Direksiyondan farklı menülere girince yer yer çizgi oluyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
3 dakika önce, Semih O. yazdı:

Eğer kuruma sonrasında düzelmezse LCD panel ayrıca değişebiliyor. Forumda yapanlar vardı hatırladığım kadarıyla.

Ona biraz araştırma yaptım. Aliexpresste örneği var fakat Türkiye araçlarına uyacağına emin olamadım. Çünkü üstüne basa basa 140 MPH lik göstergelere uyumlu olduğu yazılmış.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

1 dakika önce, Semih O. yazdı:

Paneli sökerseniz lcd'nin marka modeli mutlaka yazıyordur. Buna göre aramak lazım. 

@Gürkan Çakıroğlu sen almış mıydın daha önce abi?

Şuan geçici görevdeyim öyle bir imkanım yok. Anca döndüğüm zaman bakabilirim. Umarım o zamana kadar kendi kendine düzelir. Ön cama klima açınca düzeleceğini söyleyen arkadaşlar var. Bir de onu deneyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
6 dakika önce, Semih O. yazdı:

Ön cama, yan cama çok bir şey farkedecegini sanmam. Klima genel olarak nem almada işe yarar. Araba güneşte ise kurumayla düzelecekse düzelir zaten.

Haklısınız hocam. Yarın sabah güneşine doğru çekip bir de öyle deneyim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
27 dakika önce, Semih O. yazdı:

almış mıydın daha önce

Evet aldım.

38 dakika önce, Sedat Şahin yazdı:

140 MPH

Ekranı söküp seri/parça koduna bakmak gerek, aynı seri almalısınız. 140 mph ın tek başına bir anlamı yok, sonuçta lcd ekran araçtan aldığı bilgiyi verecek...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Evet aldım.

Ekranı söküp seri/parça koduna bakmak gerek, aynı seri almalısınız. 140 mph ın tek başına bir anlamı yok, sonuçta lcd ekran araçtan aldığı bilgiyi verecek...

O zaman anca birkaç gün sonra bakabilirim hocam o zamana kadar düzeleceğini umuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
2 hours ago, Sedat Şahin said:

😁😁 5000 km yol yaptım epey pislendi mecbur kaldım hocam

Estagfirullah, eleştirim size değil, arabalarin piremsesliğine zaten. Ha bir de tavuk döner olmalarini sonuna kadar destekledigim marti hayvanina. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.