Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20251 yıl comment_522133 Merhaba, focus 2012 titanium hb aracim var. Geri vitese takinca on arka park sensoru otuyor ama geri vitesten cikarinca park sensorlerini gosteriyor ama arka otmuyor. Park sensoru acma dugmesine basio manuel acincada arka park sensoru gosteriyor ama otmuyor. Yani sadece geri viteste iken otuyor. Normal bir durummu bu bilgisi olan yazabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20251 yıl comment_522140 Geriye hareket etmezken, yani geri vites seçili değilken arkadaki engel ile ilgili size neden sesli uyarı versin? Sistem doğru çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20251 yıl comment_522142 2 saat önce, Semih O. yazdı: Geriye hareket etmezken, yani geri vites seçili değilken arkadaki engel ile ilgili size neden sesli uyarı versin? Sistem doğru çalışıyor. geri gitmek icin geri viteste olmak sart degil ki 😄 yokusta park ederken kaydirarak ilerliyordum, sensorun sesi yerine carpma sesi gelince ogrendim. ben uyarmasini tercih ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20251 yıl Yazar comment_522143 2 dakika önce, Ozan Kar yazdı: geri gitmek icin geri viteste olmak sart degil ki 😄 yokusta park ederken kaydirarak ilerliyordum, sensorun sesi yerine carpma sesi gelince ogrendim. ben uyarmasini tercih ederim. 😂İste mesele tam olarak bu bazen geri giderken bosa aliyorum yavas yavas yanasiyorum baktim ötmüyor. Dikkat etmek lazim o zaman 2 saat önce, Semih O. yazdı: Geriye hareket etmezken, yani geri vites seçili değilken arkadaki engel ile ilgili size neden sesli uyarı versin? Sistem doğru çalışıyor. Eskiden otuyordu diye hatirliyorum ama belki hic dikkat etmemisimdir. Ama park sensoru acma dugmesindende basinca geri viteste olsun olmasin otmesi lazim sanki. Sonucta on park sensoru surekli otuyor ister geri viteste olsun ister bosta Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20251 yıl comment_522145 Bir saat önce, Mikail Zamur yazdı: Eskiden otuyordu diye hatirliyorum ama belki hic dikkat etmemisimdir. otmuyordu 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20251 yıl comment_522147 3 saat önce, Ozan Kar yazdı: geri gitmek icin geri viteste olmak sart degil ki Teamüllere aykırı sürüş yapmışsın Ozancım. Velev ki saldın, geri viteste salacaksın. 🙂 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın