Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Park Sensörü Hakkında

Mikail Zamur

Soru

Merhaba, focus 2012 titanium hb aracim var. Geri vitese takinca on arka park sensoru otuyor ama geri vitesten cikarinca park sensorlerini gosteriyor ama arka otmuyor. Park sensoru acma dugmesine basio manuel acincada arka park sensoru gosteriyor ama otmuyor. Yani sadece geri viteste iken otuyor. Normal bir durummu bu bilgisi olan yazabilir mi? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
2 saat önce, Semih O. yazdı:

Geriye hareket etmezken, yani geri vites seçili değilken arkadaki engel ile ilgili size neden sesli uyarı versin? Sistem doğru çalışıyor.

geri gitmek icin geri viteste olmak sart degil ki 😄 yokusta park ederken kaydirarak ilerliyordum, sensorun sesi yerine carpma sesi gelince ogrendim. ben uyarmasini tercih ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
2 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

geri gitmek icin geri viteste olmak sart degil ki 😄 yokusta park ederken kaydirarak ilerliyordum, sensorun sesi yerine carpma sesi gelince ogrendim. ben uyarmasini tercih ederim.

😂İste mesele tam olarak bu bazen geri giderken bosa aliyorum yavas yavas yanasiyorum baktim ötmüyor.  Dikkat etmek lazim o zaman

2 saat önce, Semih O. yazdı:

Geriye hareket etmezken, yani geri vites seçili değilken arkadaki engel ile ilgili size neden sesli uyarı versin? Sistem doğru çalışıyor.

Eskiden otuyordu diye hatirliyorum ama belki hic dikkat etmemisimdir. Ama park sensoru acma dugmesindende basinca geri viteste olsun olmasin otmesi lazim sanki. Sonucta on park sensoru surekli otuyor ister geri viteste olsun ister bosta

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.