Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Direksiyondan vınlama sesi geliyor bazen:(

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tam sağ tam sol yaptınızda direksiyon pompası zorlanır, daha fazla enerjiye ihtiyacı olur bunu da araç içindeki hatta farlardaki kısılma ile anlarsınız.Etrafınızda duvar varsa ve camı da açarsanız zaten direksiyon pompasından gelen zorlanma sesini de duyarsınız.

Yanıtlama zamanı:

Metin aynı arıza benim daha önce sattığım araçtada olmuştu sanayiye gittim ve usta direksiyonu direksiyon ayarından aşağı yukarı kaldırıp indirdi ve çok enteresandır ses gitti

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Metin aynı arıza benim daha önce sattığım araçtada olmuştu sanayiye gittim ve usta direksiyonu direksiyon ayarından aşağı yukarı kaldırıp indirdi ve çok enteresandır ses gitti

Bakalım abi bide bunu deneyelim:D

Yanıtlama zamanı:

Babamda E200 var 1999 model galiba iki önceki kasa ondada tam cevirince woooomm yapıyodu :claps: Hatta çok tutarsam tam turda motor devrinde düşme bile yapıyordu

Yanıtlama zamanı:

Focus1, Tam sağ ve solda şu evlerdeki koku spreylerini sıkmış gibi bir ses yapıyor.. :) Zor durumda kalmadıkça yapmamakta fayda var diye düşünüyorum.. (hatta bazen bir manevra fazla yapıyorum)

Yanıtlama zamanı:

Babamda Focus I var.. ona da servisten söylemişlerdi.. Mümkünse sonuna kadar çevirmemek, hadi çevirdin diyelim o halde 2 sn'den fazla tutmamak gerekiyormuş... Hidrolik pompasına zarar veriyormuş..

Peki şimdi başka bir soru...

Focus III'lerde direksiyon hidrolik değil, elektrikli.. Sonuna kadar çevirmenin, yine de bir zararı olur mu? yani hidrolik değil ama başka bir aksam açısından..

Hayır bu sorun sadece hidrolik pompası olan araçlarda var. Eski passatımız hidrolik pompalıydı ve bunu hissedebiliyordunuz. Elektronik olanlarda bu durum yok Alperen abi. :) Bir iki kablo ile birkaç veri gidiyor sadece pompaya gene ama elektronik olduğu için o bölüme gelmeden sınırlanıyor. :yeah:

Not: Son cümleyi tahmin üstüne yazdım. :) Ama ona benzer birşeyler okumuştum. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.