Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61796 Arkadaşlar aracımda bazen direksiyonu sağa sola çevirdiğimde vınnn diye bi ötme sesi geliyor bi motor dönüyo gibi nedendir. Hidrolik özelliğini yitirdi ondanmı aynı sorunla karşılaşanlar varmı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hepinize teşekkür ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61799 Vınlama sesi direksiyon pompasından gelebilir normaldir. Özellikle durduğunuz yerde direksiyonu çevirirseniz bu ses daha net duyulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61800 Vınlama sesi direksiyon pompasından gelebilir normaldir. Özellikle durduğunuz yerde direksiyonu çevirirseniz bu ses daha net duyulur. Daha önceleri böyle bir ses yoktu. Bir kaç kez direksiyonu sonuna kadar kırdım yanlışlıkla ondan sonra oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61807 Bi sorun olmaz demi zamanla geçer. Direksiyon hidroliğini falanda değiştirsem yenilesem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61808 Tam kırmayın Valla yanlışlıkla oldu Yakup kardeşim ya. Arada dalıyorum böyle.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61809 Zaten tam çevirmek doğru değil yani geçmesi gereken şey değil, tam çevirince ses gelir özellikle çevirip haraket edersen daha fazla gelir..hidrolikte sorun varsa tabi kısa sürede yaptırın..Çünkü zamanla farklı şeylere zarar verebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61812 Zaten tam çevirmek doğru değil yani geçmesi gereken şey değil, tam çevirince ses gelir özellikle çevirip haraket edersen daha fazla gelir..hidrolikte sorun varsa tabi kısa sürede yaptırın..Çünkü zamanla farklı şeylere zarar verebilir. Aynen. Neyse salı günü bi baktıralım ne çıkacak problem inşallah büyük bi arıza yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61817 aynı ses tüm focus larda var sesi bırakın da dikkat ettiniz mi hiç ; Olduğu yerde tam sağ veya tam sol yaptığınızda iç aydınlatma ışıkları biraz sönük yanar normale çevirdiğinizde tekrar eskisi gibi parlak yanar buna etken nedir bende bilmiyorum ama benimde hep dikkatmi çekmiştir. İğne deliği olsa girerim derler ya bazen bende sıfıra sıfır yanaşırken kıvırmak zorunda kalıyorum bendede aynı problem var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61819 aynı ses tüm focus larda var sesi bırakın da dikkat ettiniz mi hiç ; Olduğu yerde tam sağ veya tam sol yaptığınızda iç aydınlatma ışıkları biraz sönük yanar normale çevirdiğinizde tekrar eskisi gibi parlak yanar buna etken nedir bende bilmiyorum ama benimde hep dikkatmi çekmiştir. İğne deliği olsa girerim derler ya bazen bende sıfıra sıfır yanaşırken kıvırmak zorunda kalıyorum bendede aynı problem var. aynen arabanın birden devri düşüveriyo. o zaman o ses için boşa uğraşmaya kafa takmaya gerek yok. Sağolasın Emre kardeş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61821 Problem değil ki o, direksiyon tam çevrilmez..Bukadar.Orada zaten hissedersiniz limitini en son direksiyon kendini geri iter.. kullanım klavuzları bundan var ve tüketici hatası derler garantinizde işe yaramaz bak dikkat Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61826 aynen arabanın birden devri düşüveriyo. o zaman o ses için boşa uğraşmaya kafa takmaya gerek yok. Sağolasın Emre kardeş. Metin aynı ses benim sattığım f3 hb style da gecenin bi vakti oldu gece ford yardımı aradım,neyse araç daha 1000km olmamıştı gress yağı sıcaktan akmış ondan ses yapabilir dediler sonra kendi geçti Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61830 Metin aynı ses benim sattığım f3 hb style da gecenin bi vakti oldu gece ford yardımı aradım,neyse araç daha 1000km olmamıştı gress yağı sıcaktan akmış ondan ses yapabilir dediler sonra kendi geçti Tamam abi anladım. Bakalım kendiliğinden geçecek gibi inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201214 yıl comment_61861 Babamda Focus I var.. ona da servisten söylemişlerdi.. Mümkünse sonuna kadar çevirmemek, hadi çevirdin diyelim o halde 2 sn'den fazla tutmamak gerekiyormuş... Hidrolik pompasına zarar veriyormuş.. Peki şimdi başka bir soru... Focus III'lerde direksiyon hidrolik değil, elektrikli.. Sonuna kadar çevirmenin, yine de bir zararı olur mu? yani hidrolik değil ama başka bir aksam açısından.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın