Ali Gök Oluşturma zamanı: Çarşamba saat 08:12 Raporla Share Oluşturma zamanı: Çarşamba saat 08:12 adem bey gyeon uygulamak istiyorum en pratik uygulaması nasıl oluyor. yaz geldi sinek böcek yapışması çok fazla oluyor. uygulamayı okudum. ne kadar sürede kuruyor, süngerle mi yoksa sadece püskürtme ile mi uygulanıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 08:26 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 08:26 14 dakika önce, Ali Gök yazdı: adem bey gyeon uygulamak istiyorum en pratik uygulaması nasıl oluyor. yaz geldi sinek böcek yapışması çok fazla oluyor. uygulamayı okudum. ne kadar sürede kuruyor, süngerle mi yoksa sadece püskürtme ile mi uygulanıyor Adem nasıl uygulamış bakalım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: 13 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 13 saat önce 07.05.2025 - 11:12 tarihinde, Ali Gök yazdı: adem bey gyeon uygulamak istiyorum en pratik uygulaması nasıl oluyor. yaz geldi sinek böcek yapışması çok fazla oluyor. uygulamayı okudum. ne kadar sürede kuruyor, süngerle mi yoksa sadece püskürtme ile mi uygulanıyor arabayı güzelce yıkadıktan sonra ıslakken gyeon sıkıp siliyorsunuz bu kadar güneşin altında yapmayın yeter çok basit ve süper etkili, her panale 2 veya 3 fıs yeterli, sıkar sıkmaz sular akmaya başlıyor, bazıları sıktıktan sonra panellere işlesin diye ovalamışlar ben öyle yapmadık uyguladım sildim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 5 saat önce ne kadar süre dayanıyor etkisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap