Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gyeon Wetcoat Uygulaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

adem bey gyeon uygulamak istiyorum en pratik uygulaması nasıl oluyor. yaz geldi sinek böcek yapışması çok fazla oluyor. uygulamayı okudum. ne kadar sürede kuruyor, süngerle mi yoksa sadece püskürtme ile mi uygulanıyor

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, Ali Gök yazdı:

adem bey gyeon uygulamak istiyorum en pratik uygulaması nasıl oluyor. yaz geldi sinek böcek yapışması çok fazla oluyor. uygulamayı okudum. ne kadar sürede kuruyor, süngerle mi yoksa sadece püskürtme ile mi uygulanıyor

Adem nasıl uygulamış bakalım.

Yanıtlama zamanı:
07.05.2025 - 11:12 tarihinde, Ali Gök yazdı:

arabayı güzelce yıkadıktan sonra ıslakken gyeon sıkıp siliyorsunuz bu kadar güneşin altında yapmayın yeter çok basit ve süper etkili, her panale 2 veya 3 fıs yeterli, sıkar sıkmaz sular akmaya başlıyor, bazıları sıktıktan sonra panellere işlesin diye ovalamışlar ben öyle yapmadık uyguladım sildim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ne kadar süre dayanıyor etkisi

Yanıtlama zamanı:

Pekiyi,ön 3 parça PPF kaplıysa bu ürünü uygulayabilir miyim?

Yanıtlama zamanı:

ben de kendi uygulamamı yazayım. 

1- arabayı yıkıyorum

2- ıslakken her parçaya 1-2 fıs sıkıp ıslak bezle yayıyorum.

3- 2-3 parça olunca basınçlı su ile duruluyorum. (üstünde kurumasını engellemek için)  

4- temiz bir bez ile kuruluyorum. 

bu uygulamayı gyeon distribütorüne de sorup doğru olduğu teyididni aldım. zira o zaman baktığım videolar tam net değildi

Serdar Karabulut tarafından düzenlendi
ekleme

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

etkisi ne kadar sürüyor test edebildiniz mi

Yanıtlama zamanı:

benim ilk uygulama üzerinde 1 ay geçti sanırsam halen etkisi devam, uygulaması kolay diye çok korumaya uğraşmıyorum benzinliklerde veya araba yıkama noktalarında içinde kostik oranının ne olduğunu bilmediğim köpüklü yıkamaları kullanıyorum hatta smx firmsında hipersonik diye bi yıkama sıvısı var onunlada  iki kez yıkadım  uygulayınca arabayı süngerle ovalamıyorum su tutup siliyorum, nedendir bilmiyorum araba yıkamayı kolaya getirmeyi çalışıyorum.

Yanıtlama zamanı:
11.05.2025 - 18:48 tarihinde, A.Coşar yazdı:

Pekiyi,ön 3 parça PPF kaplıysa bu ürünü uygulayabilir miyim?

Birkaç sitede ppf kaplı araçlara/yerlere bu ürünü kullanmayın diye uyarılar gördüm.

Yanıtlama zamanı:

Yoldan geldiğim için arabanın önü yapışan sineklerden gözükmüyordu herzamanki yıkamacıma verdim arabayı alırken abi arabaya uygulamamı yaptırdın dedi yapışan sinekler kolayca çıktı bide silmesinin çok kolay olduğunu söyledi 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
44 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

Yoldan geldiğim için arabanın önü yapışan sineklerden gözükmüyordu herzamanki yıkamacıma verdim arabayı alırken abi arabaya uygulamamı yaptırdın dedi yapışan sinekler kolayca çıktı bide silmesinin çok kolay olduğunu söyledi 

en kısa sürede deneyeceğim. teşekkürler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.