Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Gyeon Wetcoat Uygulaması

Recommended Posts

adem bey gyeon uygulamak istiyorum en pratik uygulaması nasıl oluyor. yaz geldi sinek böcek yapışması çok fazla oluyor. uygulamayı okudum. ne kadar sürede kuruyor, süngerle mi yoksa sadece püskürtme ile mi uygulanıyor

• Like 1

14 dakika önce, Ali Gök yazdı:

adem bey gyeon uygulamak istiyorum en pratik uygulaması nasıl oluyor. yaz geldi sinek böcek yapışması çok fazla oluyor. uygulamayı okudum. ne kadar sürede kuruyor, süngerle mi yoksa sadece püskürtme ile mi uygulanıyor

Adem nasıl uygulamış bakalım.

• Like 2

07.05.2025 - 11:12 tarihinde, Ali Gök yazdı:

arabayı güzelce yıkadıktan sonra ıslakken gyeon sıkıp siliyorsunuz bu kadar güneşin altında yapmayın yeter çok basit ve süper etkili, her panale 2 veya 3 fıs yeterli, sıkar sıkmaz sular akmaya başlıyor, bazıları sıktıktan sonra panellere işlesin diye ovalamışlar ben öyle yapmadık uyguladım sildim.

ben de kendi uygulamamı yazayım. 

1- arabayı yıkıyorum

2- ıslakken her parçaya 1-2 fıs sıkıp ıslak bezle yayıyorum.

3- 2-3 parça olunca basınçlı su ile duruluyorum. (üstünde kurumasını engellemek için)  

4- temiz bir bez ile kuruluyorum. 

bu uygulamayı gyeon distribütorüne de sorup doğru olduğu teyididni aldım. zira o zaman baktığım videolar tam net değildi

Edited by Serdar Karabulut
ekleme

benim ilk uygulama üzerinde 1 ay geçti sanırsam halen etkisi devam, uygulaması kolay diye çok korumaya uğraşmıyorum benzinliklerde veya araba yıkama noktalarında içinde kostik oranının ne olduğunu bilmediğim köpüklü yıkamaları kullanıyorum hatta smx firmsında hipersonik diye bi yıkama sıvısı var onunlada  iki kez yıkadım  uygulayınca arabayı süngerle ovalamıyorum su tutup siliyorum, nedendir bilmiyorum araba yıkamayı kolaya getirmeyi çalışıyorum.

Yoldan geldiğim için arabanın önü yapışan sineklerden gözükmüyordu herzamanki yıkamacıma verdim arabayı alırken abi arabaya uygulamamı yaptırdın dedi yapışan sinekler kolayca çıktı bide silmesinin çok kolay olduğunu söyledi 

• Like 1

44 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

Yoldan geldiğim için arabanın önü yapışan sineklerden gözükmüyordu herzamanki yıkamacıma verdim arabayı alırken abi arabaya uygulamamı yaptırdın dedi yapışan sinekler kolayca çıktı bide silmesinin çok kolay olduğunu söyledi 

en kısa sürede deneyeceğim. teşekkürler

• Like 1