Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20241 yıl comment_519166 merhabalar 2 senedir geziniyorum buralarda (arabayı alalı 2 sene oldu 🙂 ) birçok yazıyı konuyu okudum, fakat port bagajla alakalı bir yazı bulamadım 🙂 yada göremedim .. port bagaj takan kullanan var mıdır ? bende bagaj var fakat ara atkı olmadığı için kullanamıyorum. ara atkı almak istiyorum ama tavanda bağlantı yeri yok (yada ben bulamadım ama yok). oluksuz ara atkı olarak geçiyor ve olanlar standart ( bütün araçlara oluyor) ne kadar sağlıklı? yurt dışında birçok focus 3 üzerinde gördüm çok güzel ve orjinal duruyor ama türkiyede yok ? bilgisi olan kullanan varmı?? araç 1.6 ti-vct hb Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20241 yıl comment_519174 9 saat önce, ali sönmez yazdı: port bagajla alakalı bir yazı bulamadım Vardı... Merhaba Ali, bir ara teknik nedenden dolayı kaybolan konularımız var. Benim paylaştığım Focus sedan/SW ve C-Max fotolarım vardı, tavanda bisiklet taşıyıcı ve ekipmanları ile ilgili. Thule ürünleri kullandım hep, en iyisidir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20241 yıl comment_519177 Ford'un aksesuar kataloğundan araç modelinizi seçip, uygun/montaj için ihtiyaç olan aparatların neler olduğunu öğrenebilirsiniz. @Gürkan Çakıroğlu abi de thuleden bahsetmiş, Ford'un kataloğundaki nakliye çözüm ürünlerinin çoğu da thule. Katalog fiyatından %20-25 civarı indirim oluyordu eskiden. Hala indirim olup olmama durumuna göre yurtiçi, yurtdışı fiyat araştırma ve tedarik yoluna gidilebilir. Ford'un kataloğu https://fordaksesuar.com/ (bu site Ford'a ait. 3. parti bir tedarikçi değil) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20241 yıl comment_519180 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Vardı... Merhaba Ali, bir ara teknik nedenden dolayı kaybolan konularımız var. Benim paylaştığım Focus sedan/SW ve C-Max fotolarım vardı, tavanda bisiklet taşıyıcı ve ekipmanları ile ilgili. Thule ürünleri kullandım hep, en iyisidir... Peki hocam kullandığınız zaman içinde olumlu olumsuz yanları nelerdir , tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20241 yıl comment_519181 4 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said: Thule ürünleri kullandım hep, en iyisidir... Hatta ben bile kullandım 🙂 19 minutes ago, Emre Akaydın said: Peki hocam kullandığınız zaman içinde olumlu olumsuz yanları nelerdir , tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Hoca maddi olarak uyuyorsa alabileceğinin en iyisi. Hiç kafa yormana gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20241 yıl comment_519182 Thule bu işin Nirvanasıdır, hiç sorun yaşamadım. Fordaksesuar halen satıyorsa alınır çünkü oradaki ürünler de Thule. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20241 yıl Yazar comment_519192 akşamları bakabilyorum sadece 🙂 ford aksesuardan baktım şimdi 12 bin küsür çok güzel ve tam uyumlu tamamdır ama yurtdışı bir bağlantı bulsam fiyat acaba aşağı düşermi 🙂 bulgaristan dan bakayım ben arada gidip geliyorum.., zaman ayırdığınız için teşekkürler.. 14 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said: Vardı... Merhaba Ali, bir ara teknik nedenden dolayı kaybolan konularımız var. Benim paylaştığım Focus sedan/SW ve C-Max fotolarım vardı, tavanda bisiklet taşıyıcı ve ekipmanları ile ilgili. Thule ürünleri kullandım hep, en iyisidir... onu fark ettim zaten çünkü eksik konular yazılar var gibi gelmişti .. 🙂 siz konuşmuş konuları bitirmişsiniz biz yeni başladık.. arabayı alanlar forumlara düşüyorlar.. 13 hours ago, Kerem B. said: Ford'un aksesuar kataloğundan araç modelinizi seçip, uygun/montaj için ihtiyaç olan aparatların neler olduğunu öğrenebilirsiniz. @Gürkan Çakıroğlu abi de thuleden bahsetmiş, Ford'un kataloğundaki nakliye çözüm ürünlerinin çoğu da thule. Katalog fiyatından %20-25 civarı indirim oluyordu eskiden. Hala indirim olup olmama durumuna göre yurtiçi, yurtdışı fiyat araştırma ve tedarik yoluna gidilebilir. Ford'un kataloğu https://fordaksesuar.com/ (bu site Ford'a ait. 3. parti bir tedarikçi değil) paylaşım için teşekkürler işime yarayacak... 👍 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22Şbt 22 comment_524004 Ben de bu ara thule marka ara atkı almak istiyorum, malum sıfırları 25 bin civarında ve thule kendi sitesinde aracımı seçince (2024 focus hb) yanlış tavan tipinden bahsediyor. Benim araçta bitişik tavan rayı mevcut ve uygun olan hangi model bilgisi olan var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22Şbt 22 comment_524005 7 dakika önce, Burak Çam yazdı: Ben de bu ara thule marka ara atkı almak istiyorum, malum sıfırları 25 bin civarında ve thule kendi sitesinde aracımı seçince (2024 focus hb) yanlış tavan tipinden bahsediyor. Benim araçta bitişik tavan rayı mevcut ve uygun olan hangi model bilgisi olan var mı https://www.n11.com/urun/ford-focus-active-hatchback-station-wagon-2019-2023-icin-portbagaj-tasiyici-kilitli-tavan-bari-2li-set-siyah-53498474?magaza=crossoto Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23Şbt 23 comment_524009 Benim bisiklet taşıyıcılar Thule (Forddan aldım ikisini de) Ara atkı Thule nin çakması yerli malı Turtle Air 2. Turtle ın bir olumsuz durumunu görmedim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın