Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20241 yıl comment_518312 2022 focusumda direksiyon da ki boya önce kabarıyor sonra dökülüyor.Servis haber verecekti 2 aydır arayan soran yok ve şimdide cam açma kapama tuşları soyulmaya başladı ve bugünde vites in altındaki krom kaplama kopmaya başladı.Önceki focusu 7 yıl 165 bin km kullandım böyle birşeyle karşılaşmadım.yıkamaya bile vermedim aracı kendim temizlerim nemli bezle.resimdekiler ilk başladığı zamanda hergün artıyor.Başına gelen var mı acaba ne yapmalı sizce arkadaşlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20241 yıl comment_518313 Kötü olmuş İsmail, benim ST Line da cam açma soyulmuştu garantiden değişti, sonradan revizyona geçti Otosan. Garantiyi zorla derim olmazsa direksiyon çerçevesi için boyama vb yapılabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20241 yıl comment_518322 herşeyden çalıyorlar olay bu. kaplar var ya 200 dereceye dayanır der mesela 250 derecede yamulur. bunlarda bir kritere göre imal ediliyor. güneş altında fazla durma, veya cilt terinizin ph ı vb standardın hafif dışında sapma gösteriyorsa iflas.. iyi de tek ford değil mi.. soğuk rusya ya veya sıcak bize, yunanistan a veya nemli hindistan a da aynı focus gitmiyor mu? focus 3 lerin hepsinin direksiyon kromajı soyulmuştu. sonradan siyah tasarıma geçtiler, şimdide siyah kaplaması veya boyası atıyor. yakında bize kağıt araba satacaklar. yağmurda eriyecek sanırım. 1.0 başlığına yazdım.. 2 kere direksiyonu garantiden değiştirten biriyle tanıştım. 2 kere değiştirdi ise bilmiyorum sorun ne kadara kadar üretim yada kişi teri. elbette isteseler hiç birşey olmayacak şekilde üretirler. Ekim 9, 20241 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20241 yıl comment_518327 Dijitalleşme arttıkça kalite düşüyor diye düşünüyorum. Sanki her an bişey çıkacakmış gibi tedirginlik var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20251 yıl Yazar comment_520067 Bugün vites ve direksiyon da bulunan soyulan kısım garantiden değişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20251 yıl comment_520070 nasıl bir süreç yaşandı ilk mesajı 9 ekimde yazmışsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20251 yıl Yazar comment_520108 Randevusuz birşey bakmadıklarıı için herzamanda izin alamadığım için biraz geç oldu Aralıkta bakım vardı bakıma gidince söyledim direksiyon için çok değiştik onu değişiriz ama vites için onay lazım dediler akşama onay geldi ama vites yokmuş 1.5 ayda ancak geldi geldi müsait olunca gittim 15 dakikada hallettiler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın