Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Boya kalkması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2022 focusumda direksiyon da ki boya önce kabarıyor sonra dökülüyor.Servis haber verecekti 2 aydır arayan soran yok ve şimdide cam açma kapama tuşları soyulmaya başladı ve bugünde vites in altındaki krom kaplama kopmaya başladı.Önceki focusu 7 yıl  165 bin km kullandım böyle birşeyle karşılaşmadım.yıkamaya bile vermedim aracı kendim temizlerim nemli bezle.resimdekiler ilk başladığı zamanda hergün artıyor.Başına gelen var mı acaba ne yapmalı sizce arkadaşlar 

IMG_4066.jpeg

IMG_3951.jpeg

IMG_3742.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Kötü olmuş İsmail, benim ST Line da cam açma soyulmuştu garantiden değişti, sonradan revizyona geçti Otosan.

Garantiyi zorla derim olmazsa direksiyon çerçevesi için boyama vb yapılabilir...

Yanıtlama zamanı:

herşeyden çalıyorlar olay bu. 

kaplar var ya 200 dereceye dayanır der mesela 250 derecede yamulur. bunlarda bir kritere göre imal ediliyor. güneş altında fazla durma, veya cilt terinizin ph ı vb standardın hafif dışında sapma gösteriyorsa iflas.. iyi de tek ford değil mi.. soğuk rusya ya veya sıcak bize, yunanistan a veya nemli hindistan a da aynı focus gitmiyor mu?

focus 3 lerin hepsinin direksiyon kromajı soyulmuştu. sonradan siyah tasarıma geçtiler, şimdide siyah kaplaması veya boyası atıyor. yakında bize kağıt araba satacaklar. yağmurda eriyecek sanırım.

1.0 başlığına yazdım.. 2 kere direksiyonu garantiden değiştirten biriyle tanıştım.  2 kere değiştirdi ise bilmiyorum sorun ne kadara kadar üretim yada kişi teri.

elbette isteseler hiç birşey olmayacak şekilde üretirler.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dijitalleşme arttıkça kalite düşüyor diye düşünüyorum. Sanki her an bişey çıkacakmış gibi tedirginlik var.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

nasıl bir süreç yaşandı ilk mesajı 9 ekimde yazmışsınız. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Randevusuz birşey bakmadıklarıı için  herzamanda izin alamadığım için biraz geç oldu Aralıkta bakım vardı bakıma gidince söyledim  direksiyon için çok değiştik onu değişiriz ama vites için onay lazım dediler akşama onay geldi ama vites yokmuş 1.5 ayda ancak geldi geldi müsait olunca gittim 15 dakikada hallettiler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.