Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20241 yıl comment_518125 Merhabalar 2017 model 1.5 dizel otomatik trend x model bir aracım var. Hava yastıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Sorunum şu bu aracın kapı üst direklerinde airbag mevcut mu? Burayı elimle yokladığımda airbag sertliği yok bazı form sitelerinde olmadığını söyleyen var ama garibime gidiyor bu yaşta bi araçta a ve b sütünları arasındaki direkte nasıl airbag olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20241 yıl comment_518126 27 dakika önce, Emre Uyanık yazdı: Merhabalar 2017 model 1.5 dizel otomatik trend x model bir aracım var. Hava yastıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Sorunum şu bu aracın kapı üst direklerinde airbag mevcut mu? Burayı elimle yokladığımda airbag sertliği yok bazı form sitelerinde olmadığını söyleyen var ama garibime gidiyor bu yaşta bi araçta a ve b sütünları arasındaki direkte nasıl airbag olmaz. Genel olarak airbag olan yerlerde airbag yazısı oluyor diye biliyorum ama her araçta var mı bilmiyorum doğrusu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20241 yıl comment_518128 Bildiğim kadarıyla aracınızda dört airbag var.Bir adet direksiyon,bir adet göğüslük,birer adette koltukların yanlarında var.Bahsettiğiniz perde airbagler style ve titanium paketlerde var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20241 yıl comment_518163 Trimi söküp bakın, ama perde havayastığı ise bahsettiğiniz sizin arabada olmaması lazım. Gerçi Otosan bu belli de olmaz, başka yer için yapılmış bir arabayı da ithal etmiş olabilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20241 yıl comment_518164 Perde hava yastığı varsa, A ya da B sütünunun üst kısmında airbag yazıyor olmalı. 2017 model focusta standart olmayabilir. Resimlerden, focusta tam burada yazdığı görünüyor: Eylül 30, 20241 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20241 yıl comment_518232 Style ile başlıyor perde hava yastığı sadece koltuklarda ve önde var bunlarda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın