Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20242 yıl Yazar comment_517924 Bir saat önce, Mertcan Çelik yazdı: TR'den mi arayamıyorsun sen USA'den mi? USA. Turkcellim burda aktif artik ama paketim yok, Turkiyede de olsam arayamayacaktim yani. Haftaya alirim muhtemelen bir paket o zaman ararim tekrar. Gurkan abinin dedigi gibiyse sorun yok ama aksi halde eski telefonu tamir edip (pili sisti) fiziksel sime donmem lazim gelince. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20242 yıl comment_517936 Eski telefonu degisim yaptigina dair saticidan belge al, yeni telefonun faturasi ile beraber BTK ya gonder, eskisini silip yenisini kaydediyorlar. Bozuldugu icin exchange ettigini bildirmen lazim sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20242 yıl Yazar comment_517938 3 saat önce, Mertol Kip yazdı: Eski telefonu degisim yaptigina dair saticidan belge al, yeni telefonun faturasi ile beraber BTK ya gonder, eskisini silip yenisini kaydediyorlar. Bozuldugu icin exchange ettigini bildirmen lazim sadece. oyle bir durum degil abi, turkcelli eski telefonda kullaniyordum o bozulunca yenisine taktim. o telefonun turkiye ile hic alakasi yoktu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20242 yıl comment_517945 Tamam, soyledigim o zaten. Yurtdisindan aldigin telefonu bu sekilde para vermeden kaydedersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20242 yıl Yazar comment_517952 13 saat önce, Mertol Kip yazdı: Tamam, soyledigim o zaten. Yurtdisindan aldigin telefonu bu sekilde para vermeden kaydedersin. abi degisim yok ki neyin belgesini alacagim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın