Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108729 Abi telefondan giriyorum iyi göremedim herhalde kusura bakma. önemli değil kardeşim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108731 yaw iphone olan sensin sonuçta ipadi olanlarda var eeeeee milet otunu mokunu koyuyor birkaç focus resmi de yada site buluşmaları falan neden orda olmasın dedim....istesen yaparsın... Yapalım abi neden olmasın.. Neyimiz eksik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108734 Yav iyi de eş dost görüyor. Görmemişin arabası olmuş, tutmuş instagrama koymuş durumu oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108736 bende onu diyorum paylaş hem twitter hem facebook kullanıcılarıda takip edip davet edebiliyorsun sonuçta uygulamayı indirip hem arsivdeki hemde yeni fotograflrını koyabilirsin hemde andoridçilere (ferhata) kapak olur ayrıca senin vardı sitede paylaştığın raylar demiryolu haydarpaşa ve diğer fotografların onları koymakla başlayabilirsin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108737 Yav iyi de eş dost görüyor. Görmemişin arabası olmuş, tutmuş instagrama koymuş durumu oluyor. yakubun sanatsal resimleri var engin... Ağustos 4, 201214 yıl Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108738 Yav iyi de eş dost görüyor. Görmemişin arabası olmuş, tutmuş instagrama koymuş durumu oluyor. Sitenin profili olacakmış , sitenin bir adet gönüllü askeri foto paylasacakmış .. Boyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108741 iyi işte mechul asker sensin iphone kullanıcısı olarak senden bunu beklerim gurur da duyarım hemde...bu akşam adımını at derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108743 iyi işte mechul asker sensin iphone kullanıcısı olarak senden bunu beklerim gurur da duyarım hemde...bu akşam adımını at derim... 97 oktan ile çalışıyorum Sosyal medya mod'u alacam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108750 yaw iphone ve ios atıp tutuyon al işte sadece sana özgü bir uygulama bu kadar andoridçi varken sıradışı olmanın keyfi resimlerinde çok güzel tekrar baktım..neyin eksik ya...şöyle bir focus III ün loş bir ortamda ledleri yanmış çeksen süper olur olmadı diğer arkadaşlarında çektikleri sayende yer alır..konu bu..tabiki seçim senin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108751 yaw iphone ve ios atıp tutuyon al işte sadece sana özgü bir uygulama bu kadar andoridçi varken sıradışı olmanın keyfi resimlerinde çok güzel tekrar baktım..neyin eksik ya...şöyle bir focus III ün loş bir ortamda ledleri yanmış çeksen süper olur olmadı diğer arkadaşlarında çektikleri sayende yer alır..konu bu..tabiki seçim senin.. Hacı abi İnstagrm artık Android'de bile var ama yaparız yine. Şanımız yürür Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108753 yaw iphone ve ios atıp tutuyon al işte sadece sana özgü bir uygulama bu kadar andoridçi varken sıradışı olmanın keyfi resimlerinde çok güzel tekrar baktım..neyin eksik ya...şöyle bir focus III ün loş bir ortamda ledleri yanmış çeksen süper olur olmadı diğer arkadaşlarında çektikleri sayende yer alır..konu bu..tabiki seçim senin..ben yapmaya calisacam Tevfik abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108754 Android de instagram var zaten. Ama fotoğraf ayrı bir yetenek. Kültür işi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108755 Helal işte bu...bizide haberdar et yada konu aç üyelerimiz bilgilensin...süper işte...facebook denen yer..çöplük gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108756 Hacı abi İnstagrm artık Android'de bile var ama yaparız yine. Şanımız yürür Çektiğimiz fotoğraflari hesap sahibine göndeririz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108757 ben yapmaya calisacam Tevfik abi işte bu ya.......gecenin kahramanı Serdar teşekkür ederim canım ilgine... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın