Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Instagram nedir yahu ???

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Abi telefondan giriyorum iyi göremedim herhalde kusura bakma. :wub:

önemli değil kardeşim..

• Yanıt 60
  • Görüntüleme 8,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

yaw iphone olan sensin sonuçta ipadi olanlarda var eeeeee milet otunu mokunu koyuyor birkaç focus resmi de yada site buluşmaları falan neden orda olmasın dedim....istesen yaparsın...

Yapalım abi neden olmasın.. Neyimiz eksik

Yanıtlama zamanı:

bende onu diyorum paylaş hem twitter hem facebook kullanıcılarıda takip edip davet edebiliyorsun sonuçta uygulamayı indirip hem arsivdeki hemde yeni fotograflrını koyabilirsin hemde andoridçilere (ferhata) kapak olur ayrıca senin vardı sitede paylaştığın raylar demiryolu haydarpaşa ve diğer fotografların onları koymakla başlayabilirsin...

Yanıtlama zamanı:

Yav iyi de eş dost görüyor. Görmemişin arabası olmuş, tutmuş instagrama koymuş durumu oluyor.

yakubun sanatsal resimleri var engin...

Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yav iyi de eş dost görüyor. Görmemişin arabası olmuş, tutmuş instagrama koymuş durumu oluyor.

Sitenin profili olacakmış , sitenin bir adet gönüllü askeri foto paylasacakmış .. Boyle ;)

Yanıtlama zamanı:

iyi işte mechul asker sensin iphone kullanıcısı olarak senden bunu beklerim gurur da duyarım hemde...bu akşam adımını at derim...

Yanıtlama zamanı:

iyi işte mechul asker sensin iphone kullanıcısı olarak senden bunu beklerim gurur da duyarım hemde...bu akşam adımını at derim...

97 oktan ile çalışıyorum :D

Sosyal medya mod'u alacam.

Yanıtlama zamanı:

yaw iphone ve ios atıp tutuyon al işte sadece sana özgü bir uygulama bu kadar andoridçi varken sıradışı olmanın keyfi resimlerinde çok güzel tekrar baktım..neyin eksik ya...şöyle bir focus III ün loş bir ortamda ledleri yanmış çeksen süper olur olmadı diğer arkadaşlarında çektikleri sayende yer alır..konu bu..tabiki seçim senin..

Yanıtlama zamanı:

yaw iphone ve ios atıp tutuyon al işte sadece sana özgü bir uygulama bu kadar andoridçi varken sıradışı olmanın keyfi resimlerinde çok güzel tekrar baktım..neyin eksik ya...şöyle bir focus III ün loş bir ortamda ledleri yanmış çeksen süper olur olmadı diğer arkadaşlarında çektikleri sayende yer alır..konu bu..tabiki seçim senin..

Hacı abi :D

İnstagrm artık Android'de bile var ama yaparız yine. Şanımız yürür

Yanıtlama zamanı:
ben yapmaya calisacam Tevfik abi :)
Yanıtlama zamanı:

Helal işte bu...bizide haberdar et yada konu aç üyelerimiz bilgilensin...süper işte...facebook denen yer..çöplük gibi... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ben yapmaya calisacam Tevfik abi :)

işte bu ya.......gecenin kahramanı Serdar teşekkür ederim canım ilgine...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.