Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20242 yıl comment_516374 Merhaba herkese aracım focus mk3 2011 model, aracımı ilk yarım kontak yaptığımda ikaz ışıkları arasında emniyet kemeri vs ışıkları yanıyor daha sonra diğerleriyle birlikte sönüyor. Araç çalışırken emniyet kemeri takmadığımda veya takılıyken çıkardığımda hiçbir gösterge, ikaz sesi almıyorum. Aracı aldığım şahıs kapattırdım dedi ancak çevremdekiler kaza airbag vs durumundan yaptırmış olabilir diyerek korkuttular. Sizce ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20242 yıl comment_516377 Forscande bu şekilde ayarlar vardı ama, tam olarak bumuydu hatırlayamadım. Ama çevredikelerle aynı fikirdeyim. Kaza sonrası bi numara yapılmış da olabilir. Kontrol ettirmeli. Normalde muayeneden kalma sebebidir ayrıca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20242 yıl Yazar comment_516378 16 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Forscande bu şekilde ayarlar vardı ama, tam olarak bumuydu hatırlayamadım. Ama çevredikelerle aynı fikirdeyim. Kaza sonrası bi numara yapılmış da olabilir. Kontrol ettirmeli. Normalde muayeneden kalma sebebidir ayrıca. Aldığım kişi özellikle kapattırdım dedi saklamadı durumu. Acaba elektrikçiden bu durumu çözebilir miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20242 yıl comment_516381 Bilgisayardan kapattırmışsa, sanayideki elektrikçiler bilir nasıl açılacağını. 300-500 para isterler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20242 yıl Solution comment_516382 linkte focus 3 icin kemer uyarisi kapaliyken nadil tekrar acilacagi var. Tersi uygulama ile de kapatiliyor. Bir deneyin siz. Haziran 5, 20242 yıl Eser Ekinci tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20242 yıl comment_516564 Bildiğim kadarı 3.5 kasalarda ile forscan ile kapatılırsa ses kapanıyor gostergede ikaz yanıp sönmeye devam ediyor bir süre sonra sabit yanıyor. Sizde de öyle olmalı tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20242 yıl Yazar comment_516848 Arkadaşlar videodaki gibi yaptım tekrar aktifleşti teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın