Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20242 yıl comment_515436 arkadaşlar nihayet araç geldi pazartesi günü teslim alacağım. ilk kez otomatik aracım olacak. arabayı sürerken özellikle dikkat etmem gereken neler var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20242 yıl comment_515437 8 saat önce, Ali Gök yazdı: arkadaşlar nihayet araç geldi pazartesi günü teslim alacağım. ilk kez otomatik aracım olacak. arabayı sürerken özellikle dikkat etmem gereken neler var. Dikkat etmeniz gereken bir şey yok. Sadece eğimli yere park ederken önce N konumuna alıp el frenini çekin ve aracın yükünü frene yükleyin sonra tekrar frene basıp P konumuna alın. Böylece şanzımana, bağlantı kulaklarına yük binmemiş olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20242 yıl comment_515442 kendi kendine el freni çekiyor mu ya da çektiği durumlar var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20242 yıl comment_515443 Bir saat önce, Ali Gök yazdı: kendi kendine el freni çekiyor mu ya da çektiği durumlar var mı Kapıyı açınca otomatik p ye alıyor ama el freni her zaman değil hatırladığım. Neye göre bunu yapıyor bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20251 yıl comment_520955 30.03.2024 - 20:27 tarihinde, Mithat E. yazdı: Az önce İstanbul trafigine girdim vites geçişleri bazen çok yumuşak bazen çok belli ediyor silkeleme yapıyor bazen hepsi mi böyle acaba Benim araçta da aynısı oluyor hatta kendi kendime işkillenmeye başladım acaba sorun mu var diye yoksa hepsi mi böyle Bazen hiç hissettirmiyor bazen vuruntu şeklinde vites düşürüyor en alt devirlerde durmaya yakın silkeleme yaptığı da oluyor , manuel araçta debriyaja basmayı unutursun da araç ileri geri git gel yapar o şekilde 2023-2025 arası herkesin aracı da aynı mı bende merak ettim şimdi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın