Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl Yazar comment_513623 yanlış yazmışım abi düşüremiyorum😂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl comment_513625 Bir saat önce, Furkan Çınar yazdı: yanlış yazmışım abi düşüremiyorum😂 Biraz daha açıklayıcı olursanız sorun nedir, neden versiyon düşürmek istiyorsunuz herkes için daha kolay olur. 3.10'dan 3.08'e autoinstall.lst dosyasında değişikli yapman gerekiyor. Neden düşürmeniz gerekiyor? Forumda bir yerde paylaştım diye hatırlıyorum. Bulursam eklerim buraya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl comment_513626 evet semih bey paylaşmıştınız ama o dosyada bir sorun vardı ekranda yeniden dokunmatik kalibrasyonu yapılması gerekiyor arkadaş benim paylaştığım video player uygulamasını yüklemiş olmuyor diye düşürüp yeniden yükliyecek ona özelden yazdım fakat mesajımı okumadı okusaydı yardımcı olucaktım kendisine Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl Yazar comment_513628 mirrolink ve video player yükledim ama açılmıyor uygulamalar onları silmek için düşürcem Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl comment_513633 5 saat önce, Berke Yılmazkaya yazdı: evet semih bey paylaşmıştınız ama o dosyada bir sorun vardı ekranda yeniden dokunmatik kalibrasyonu yapılması gerekiyor arkadaş benim paylaştığım video player uygulamasını yüklemiş olmuyor diye düşürüp yeniden yükliyecek ona özelden yazdım fakat mesajımı okumadı okusaydı yardımcı olucaktım kendisine forumlarin amaci insanlarin birbirine ulasip kendi aralarinda birseyleri halletmeleri degildir. ozel mesaj ozel konular icindir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl comment_513634 8 saat önce, Berke Yılmazkaya yazdı: evet semih bey paylaşmıştınız ama o dosyada bir sorun vardı ekranda yeniden dokunmatik kalibrasyonu yapılması gerekiyor Dosyada bir sorun yok. Ekran kalibrasyonunu bazı araçlarda yapmak gerekiyormuş. Ancak neden olduğuna dair bir fikrim yok. Benim hiç başıma gelmemişti. O da atla deve değil zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20232 yıl comment_513639 Güncelleme yaparken usb yi çekiyor arkadaş ekran şuan sürekli güncelleme için başa sarıyor Sync sistemi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın