Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Video Paylaşımında Çözünürlük sorunu.

Fikret Ö.

Recommended Posts

Merhabalar.

Samsung A73 5G telefon kullanıyorum. Aslında sosyal medya kullanmıyorum ama ara sıra video göndermem gerekiyor whatssaptan. Bazen de durum paylaşabiliyorum. Örneğin 15 saniyelik bir video çekip durum paylaşsam çözünürlük çok kötü oluyor. Telefonda izlediğimde çok kaliteli. Bir özümü var mıdır?

Whatsapp çözünürlüğü düşürür, boyutu küçültmek için. Google drive gibi uygulamalarla orjinal boyutta paylaşım yapılabilir. Bir alternatif de youtube hesabı açıp, telefondan youtube'a aktarmak.

• Thanks 1

19.11.2023 - 14:19 tarihinde, Fikret Ö. yazdı:

Merhabalar.

Samsung A73 5G telefon kullanıyorum. Aslında sosyal medya kullanmıyorum ama ara sıra video göndermem gerekiyor whatssaptan. Bazen de durum paylaşabiliyorum. Örneğin 15 saniyelik bir video çekip durum paylaşsam çözünürlük çok kötü oluyor. Telefonda izlediğimde çok kaliteli. Bir özümü var mıdır?

belge gönderi tercih edip videoyu seçip göndermeyi deneyin. fotolarda öyle yapıyorum, video da işe yarayabilir. kayıp olmaz.

birde medya ayarlarında "en yüksek kalite" seçebilirsiniz ama sanırım o bile düşürüyor

• Like 1
  • Thanks 1

22 saat önce, Mehmet Demir yazdı:

belge gönderi tercih edip videoyu seçip göndermeyi deneyin. fotolarda öyle yapıyorum, video da işe yarayabilir. kayıp olmaz.

birde medya ayarlarında "en yüksek kalite" seçebilirsiniz ama sanırım o bile düşürüyor

Mehmet hocam teşekkürler ilginize.

Aslında benim istediğim şey whatsappdaki durum paylaşımındaki çözünürlük. Sanırım çözümü yok gibi.

• Sad 1