Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20232 yıl comment_513491 Merhabalar. Samsung A73 5G telefon kullanıyorum. Aslında sosyal medya kullanmıyorum ama ara sıra video göndermem gerekiyor whatssaptan. Bazen de durum paylaşabiliyorum. Örneğin 15 saniyelik bir video çekip durum paylaşsam çözünürlük çok kötü oluyor. Telefonda izlediğimde çok kaliteli. Bir özümü var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20232 yıl comment_513492 Whatsapp çözünürlüğü düşürür, boyutu küçültmek için. Google drive gibi uygulamalarla orjinal boyutta paylaşım yapılabilir. Bir alternatif de youtube hesabı açıp, telefondan youtube'a aktarmak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20232 yıl comment_513501 19.11.2023 - 14:19 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: Merhabalar. Samsung A73 5G telefon kullanıyorum. Aslında sosyal medya kullanmıyorum ama ara sıra video göndermem gerekiyor whatssaptan. Bazen de durum paylaşabiliyorum. Örneğin 15 saniyelik bir video çekip durum paylaşsam çözünürlük çok kötü oluyor. Telefonda izlediğimde çok kaliteli. Bir özümü var mıdır? belge gönderi tercih edip videoyu seçip göndermeyi deneyin. fotolarda öyle yapıyorum, video da işe yarayabilir. kayıp olmaz. birde medya ayarlarında "en yüksek kalite" seçebilirsiniz ama sanırım o bile düşürüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20232 yıl Yazar comment_513513 22 saat önce, Mehmet Demir yazdı: belge gönderi tercih edip videoyu seçip göndermeyi deneyin. fotolarda öyle yapıyorum, video da işe yarayabilir. kayıp olmaz. birde medya ayarlarında "en yüksek kalite" seçebilirsiniz ama sanırım o bile düşürüyor Mehmet hocam teşekkürler ilginize. Aslında benim istediğim şey whatsappdaki durum paylaşımındaki çözünürlük. Sanırım çözümü yok gibi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın