Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20232 yıl comment_513244 Arkadaşlar merhaba, Aracım 2005 focus 2 makyajsız kasa benzinli lpg yok. Yeni motor yaptırdım a-dan z-ye . kalkarken aniden gaz verdiğimde 2000/2500 devirlerde avans vuruyor normalmidir. önceki focuslarımda hiç böyle olmamıştı. yada motor rödajda diyemi yapar bilemedim. Düşüncelerinizi bekliyorum Teşekkürler şimdiden Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20232 yıl comment_513248 Motor yaptırdım demişsiniz, ne yaptılar nasıl yaptılar bilemeyiz. Eğer parçalar arası uyumla alakalı bir sorun yoksa rodajla alaklı olmaması lazım. Benden daha iyi anlayan arkadaşlar yazacaktır ama yakıt kaynaklı olabilir, sente ya da subap ayarı neden olabilir. Diğer seçeneklerde işler tatsız hale gelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20232 yıl Yazar comment_513250 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Motor yaptırdım demişsiniz, ne yaptılar nasıl yaptılar bilemeyiz. Eğer parçalar arası uyumla alakalı bir sorun yoksa rodajla alaklı olmaması lazım. Benden daha iyi anlayan arkadaşlar yazacaktır ama yakıt kaynaklı olabilir, sente ya da subap ayarı neden olabilir. Diğer seçeneklerde işler tatsız hale gelir. Görüşünüz için teşekkürler. Sente ayarı bu motorlarda sıkıntıymış sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20232 yıl comment_513254 Beceremeyende hemen bu motorda sıkıntılı diyor yaw. Çok ilginç. Eğer kapağı aşırı taşlayıp kompresyonu aşırı arttırmadılarsa sente ayarındandır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20232 yıl comment_513261 Motora özel bir konu varmı bilmiyorum ama sente ayarı denilen şeyin usta denen kişi için zor olmaması lazım tüm kasnak larda işaret var çünkü. Bir an önce yaptırdığınız yere geri götürün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20232 yıl comment_513263 Yok yaw kıytırık bir tool var onun sentesini yapmak için öyle atla deve bir iş değil elinde o alet yoktur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20232 yıl comment_513275 O tool olmadan triger de değiştiremez o zaman. Ne anladım onun yapacağı motordan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20232 yıl Yazar comment_513286 P0036 - Sıra 1 Algılayıcı 2 hatası veriyordu. katalizörün oradaki oksijen sensörü sanırım. bundan avans vuruntusu yaparmı bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20232 yıl comment_513290 Oksijen sensöründen veriyi doğru okuyamadığı zaman fakir ya da zengin karışım yapabilir bu afr probleminden dolayı ecu doğru avans ayarını yapamayabilir ve avans vurma gerçekleşebilir. Teorik olarak mümkün ama 3 sene oksijen sensörsüz gezdim hiç başıma gelmedi. Oksijen sensörünü orjinali ile değişin bir deneyin zaten değişecek illaki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20232 yıl comment_513297 Oksijen sensöründe okuyamazsa STFT güncellenmez ve LTFT de en zengine olacak şekilde sabitlenir. Avans vuruntusu yapmaz, alet çok yakar sadece. Bobine baktırdınız mı? Motoru neden yaptırmıştınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20232 yıl comment_513327 1.konumdaki oksijen sensörü arızalıysa sıkıntı olabilir ama konum 2. Sorun yaşamamalı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın