Kubilay G Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 2 saat önce, Adem Kazıl yazdı: kablo her arabada yok benim 2017 çıkmadı, iş uzuyor diye başka zamana bıraktık. Titanium mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Ön kameranın ayrı bir konfigürasyonu falan var mı? Ona bu çin işi kameralardan taksak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Bir saat önce, Mertol Kip yazdı: Ön kameranın ayrı bir konfigürasyonu falan var mı? Ona bu çin işi kameralardan taksak? Ben çayniiz taktım öne… Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay G Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Ön kamera nedir 🙂 Ben daha arkayı takamadım 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Normalde arabanın burnunu görmek için takıyorlar ama benim ön tarafa kamera takmak istememin temel nedeni sisli havada önümü görebilmek. 100 euroya falan dashcam ler var. SWIR özellikli bir kamera takıp onu ekrandan göstertebilirsem işe yarar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2023 20 saat önce, Kubilay G yazdı: Titanium mu? evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özcan Çakar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2023 16.08.2023 - 17:49 tarihinde, Semih O. yazdı: Çok uzağa gitmenize gerek yok. ön kamera için bağlantı şeması varmı elinizde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2023 2 saat önce, Özcan Çakar yazdı: ön kamera için bağlantı şeması varmı elinizde? Ön kameranın farklı bir bağlantı şeması yok. Sistemde basit olarak arka kamera hattına bağlanan ön kamera var. Fiziksel ya da sync ekranı üzerindeki bir düğme/anahtar ile iki kamera arasında geçiş yapılıyor. Mantık geri görüş kamerası gecikmesine dayanıyor. Normalde gecikme açık olduğunda geri vitesten çıkılsa dahi 10 km/h hıza (yanlış hatırlamıyorsam) kadar sistem kamera görüntüsünü almaya devam ediyor. Bu sırada röle yardımıyla görüntü ön kameradan getirilmiş oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap