Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Polish + Wax Uygulama Sonucu :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

maşallah abicim ama glaze en son uygularsan daha iyi olur , vax alttaki glaze i söküp alır

glaze'in aşındırıcı özelliği yok vax ın var

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 7,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Elin yatkınsa, hevesin ve sabrın varsa tabi ki yapabilirsin yapanların senden bir üstünlüğü yoktur sonuçta. Kararlı olup konu üzerine forumları takip etmek ve gerekli donanıma sahip olduktan sonra el

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Sağol Enginim, sonuçlar çok güzel ama bu itinalı çalışma sonrasında da itina gerektiriyor; Ankara dönüşü bir dinlenme tesisinde o kadar belirtmeme rağmen yıkamacı eski bir fırçayla arabayı yıkamış, za

• Serdar yaman
    Serdar yaman

teşekkür ederim hasanın octaviası gibi anahtarla çizilmiş oyle zannediyorum eşimin okulunda ögrenciler çizmiş sinirden foto çekmedim ama suan aracıma uygulama yapılıyo rütüş yaptırmadan boya koruma ve

Yanıtlama zamanı:

Europa nın "en sorunsuz araç" ve "en güvenilir ikinci el" gibi önemli ödülleri vardır, bu konuda en iyi Renault modellerindendir. :D

Komşumuz Fransız üretimi Europa 1.8i almıştı da, bir o araç bir de ilk nesil Safrane lar en etkilendiğim Renault modelleridir,

En sorunsuz araç ödülünü duymuştum ama diğerini duymamıştım. :D

Ayrıca sorunsuzluğunu uzun zamandır onaylıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Tolga abim Hayırlı olsun abim çok güzel olmuş şimdi senden bişey istiycem abi.

Malum havalar ısınıyor.Yakın bi arkadaşımda posilaj makinası var ve istediğim zaman verir.Ben aracıma pasta atmak istemiyorum yani korkuyorum aslında boyayı inceletmekten.

Diyorumki ; Cila alıyım , arabaya yavaş yavaş bastırmadan uygulayım..Hızlı cila alıyorum 1 hafta gitmiyor parlaklığı.Diyorumki hepsiburada gibi siteden bana cila önerisinde bulunsan çok aşırı fiyatı olmayan bişey max 50-60 Lira civarında olan ?

Edit : Posilaj yazımı :D

Emre V. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İyi iş çıkarmışsın, tebrikler.

Detay fotoğraflar da paylaşabilir misin?

Yanıtlama zamanı:

Sağolun arkadaşlar, araç beyaz olduğu için sadece gölgeye bakan yanının resmini çektim, diğer taraf güneşli kısma baktığından farkı resimden anlamak imkansız gibi olurdu.

Samet im glaze in yansıtma ve kayganlığı daha güzel aslında, wax ile korumaya alıyordum waxın aşındırıcılığını bilmiyordum..

Emre Hepsiburada daki katı waxlar sana uygun olabilir bir bak istersen..

Yanıtlama zamanı:

iyinini içinde iyisi vardır abim , senin önerebileceğin varmı ? Ben şimdi direk alıp sonradan keşke şundan alsaydım demek istemiyorum :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Sağolun arkadaşlar, araç beyaz olduğu için sadece gölgeye bakan yanının resmini çektim, diğer taraf güneşli kısma baktığından farkı resimden anlamak imkansız gibi olurdu.

Samet im glaze in yansıtma ve kayganlığı daha güzel aslında, wax ile korumaya alıyordum waxın aşındırıcılığını bilmiyordum..

Emre Hepsiburada daki katı waxlar sana uygun olabilir bir bak istersen..

abi glaze ıslak güzel bi parlaklık verir ama ömrü 1 yıkamadır :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaslar aracım 2 bucuk aylık bugun cızmişler aracıma boya koruma ve pasta cila uygulaması yaptırmayı dusunuyorum oneriyormusunuz....

cizikte rutuş boya ile gider dediler :(bir fikir lütfen

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Güzel bir çalışma olmuş tam benim istediğim uygulama fakat bizim boya opak olduğu için polisaj boyayı kaldırır dediler o yüzden cesaret edemiyorum.

Yanıtlama zamanı:

arkadaslar aracım 2 bucuk aylık bugun cızmişler aracıma boya koruma ve pasta cila uygulaması yaptırmayı dusunuyorum oneriyormusunuz....

cizikte rutuş boya ile gider dediler :(bir fikir lütfen

Resim çekersen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir serdar abi

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel olmuş Tolga abi ellerine sağlık :)

Yanıtlama zamanı:

Serdar geçmiş olsun, resim yüklersen daha detaylı yorumlayabiliriz..

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel olmuş Tolga abi ellerine sağlık :P

Sağol Enginim, sonuçlar çok güzel ama bu itinalı çalışma sonrasında da itina gerektiriyor; Ankara dönüşü bir dinlenme tesisinde o kadar belirtmeme rağmen yıkamacı eski bir fırçayla arabayı yıkamış, zararı olmasa da gidermek için uğraştığım kılcal daireseller artmış şimdi..

Bunu engellemek için de ürünler mevcut ancak onu uygularsam iki de bir bakım yapmaya mazeret kalmayacağından (!) şimdilik tercih etmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Serdar geçmiş olsun, resim yüklersen daha detaylı yorumlayabiliriz..

teşekkür ederim hasanın octaviası gibi anahtarla çizilmiş oyle zannediyorum eşimin okulunda ögrenciler çizmiş

sinirden foto çekmedim ama suan aracıma uygulama yapılıyo rütüş yaptırmadan boya koruma ve pasta cila yaptırdım son işem kalmıştı kontol etmeye gıttım belli belirsiz duruyordu bakalım artık fotoları oyle cekıp koyarım aksama dogru uygulamalı halini....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.