Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20233 yıl comment_509769 Merhabalar efem 🙂 Şimdik yeni araç alımında ikamete göre il plaka kodu belli oluyor değil mi? Diğer adres ile adres eklesem yine değişen bir şey olmaz diye biliyorum doğru mudur? Üçüncü sorum, ikameti e-devletten değiştirince hemen değişiyor mu günlerce beklemek zorunda mıyız? Teşekkür ederim 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20233 yıl comment_509771 1) evet 2) evet 3) hemen, ama sehir degistirmek zor olabilir. daha dogrusu olmuyor diyorlardi ben deneye deneye bi sekilde yaptim, nasil yaptim bende emin degilim. once muvafakat alip sonra onunla yapinca oldu galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20233 yıl comment_509772 4 dakika önce, Yakup Ç. A. yazdı: Üçüncü sorum, ikameti e-devletten değiştirince hemen değişiyor mu Diğer adres ekleme ile olmaz, edevlet değişimi hemen olmayabilir, nüfus idaresinden yaparsan hemen oluyor. Ekleme : Şu an seçim nedeniyle adres değişikliği yapamazsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20233 yıl Yazar comment_509773 3 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Önce muvafakat alip sonra onunla yapinca oldu galiba. Tamam önce öyle yapayım 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Diğer adres ekleme ile olmaz, edevlet değişimi hemen olmayabilir, nüfus idaresinden yaparsan hemen oluyor. Ekleme : Şu an seçim nedeniyle adres değişikliği yapamazsın. Hadi ya 😄 Seçmen işleri bitti da niye değiştirmiyorlar 😞 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20233 yıl comment_509775 Arabayı aldın da iş plakaya mı kaldı? Hayırlı olsun madem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20233 yıl comment_509784 hangi il plakasını istiyorsanız ve o ilde trafik tescilde tanıdığınız varsa araç şasi numarası ile eşleştirip o şekilde alabilirsiniz belki. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın