Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20242 yıl comment_516097 Haftasonu Kilyos doğada yaşam okulunda V. Karavan festivalindeydik dolu dolu geçen eğlenceli 2 gün oldu, Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20242 yıl comment_516346 Benim karavanda ısıtma amaçlı webesten webasto var 150ah lifepo4 aküyü %30a kadar indiriyor. görende sanki elektrikle ısınıyoruz sanacak. ucuz etin yahnisi oldu ama alternatif nasıl ısınsam? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20251 yıl comment_521211 3.06.2024 - 13:47 tarihinde, Olcay Sert yazdı: Benim karavanda ısıtma amaçlı webesten webasto var 150ah lifepo4 aküyü %30a kadar indiriyor. görende sanki elektrikle ısınıyoruz sanacak. ucuz etin yahnisi oldu ama alternatif nasıl ısınsam? @Ogün Özemre ile ufak bi tadilat gerçekleştirdik, meğersem en fazla inverter harcıyormuş, 220v den 12v çevirim öyle kullanıyorduk ısıtma ve hidroforu, ama inverter'ı devre dışı bırakınca sabaha kadar webbasto yandı sabah halen %70 akümüz vardı ve yağmurlu bi gündü. Görüntü poyrazlar kamping alanından Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11Haz 11 comment_524510 KAravan kullanılmamaktan etrafı ot bürüdü, tatil yaklaşıyor bi gezdirelim bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11Haz 11 comment_524514 bu aralar benim çocuklarda karavan olsa gezerdik demeye başladılar. nerden düştü akıllarına Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11Haz 11 comment_524515 40 dakika önce, Ali Gök yazdı: bu aralar benim çocuklarda karavan olsa gezerdik demeye başladılar. nerden düştü akıllarına Ali bey herkes en az bi kere karavan hayatını tatmalı. Biz geçen temmuzdan beri hiç binmedik. hatta satılığa koyduk zaman bulamıyoruz diye. ama arkaya takıp tatile gidince hep iyiki çıkmışız diyoruz. o ilk marşa basmak zor geliyor artık heves biraz geçti galiba Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın