Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20197 yıl comment_507563 Merhabalar Focus ailesi işimden dolayı çok sık ziyaret edemediğim bu değerli sitede sizlere bilginiz dahilinde bir soru sormak istiyorum.2007 mk2 benzinli focusumun direksiyon kutusunu tamir edilemiyecek durumda olduğu için değiştireceğim yalnız fiyatlara ve güvenilirliğine çok aşina değilim.usta ithal kutuya 1450 tl fiyat verdi orjinali pahalı dedi bende sormadım fiyatını.Aracıma uzun süre binmeyi düşünüyorum Sizce ithal kutu beni üzer mi yoksa gözümü karartıp orjinal mi taktırmalıyım? Değerli tecrübeleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum pazartesi aracı ustaya götüreceğim Saygılarımla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20197 yıl comment_507564 Kalitesine bağlı, o marka ile tecrübesi olmayan biri size yararlı yorum yapamaz. Güvenilir kaynak arıyorsanız bir de sponsorumuza sorun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20197 yıl comment_507573 Servide orjinali 8.100 tl idi 3 ay önce bi arkadaş İçin sormuştuk. --2 dakika sonra eklendi-- Erol otomotivde logosuz orjinal diye geçiyor muş 1800 tl Temmuz 13, 20197 yıl Adem Kazıl tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20197 yıl comment_507610 Geçen ay F3 aracına 4300 TL orijinal direksiyon kutusu taktırmış biri olarak, tamir, çıkma gibi riskleri almak istemedim. İthal kelimesine takıldım. Zaten hepsi ithal ve bildiğim kadarıyla yan sanayi yok. Tamir görmüş olabilir. Uzak durmak gerek bence. O kadar ucuz olması şüpheli. Not: Sadece kutu mu, yoksa komple set mi? Temmuz 14, 20197 yıl A.Coşar tarafından düzenlendi Eksik anlama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20197 yıl comment_507758 İthali takıldıktan sonra kaçırıyor diye 2,3 defa duydum. Ama orjinali de gerçekten çok pahalı. Eğer ustaya yaptıracaksanız, çok iyi bir ustaya yaptırın. İthalinin garantisi vAr bildiğim kadarıyla Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın