ÖzkanYENİGÜN Oluşturma zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 30, 2012 1. Kredi kartınızın internet şubesine girilir. 2. Sanal kart oluşturulur.(limiti düşük tutarsanız aklınızda süpheler azalır) 3. Paypal a üye olunur. ( sanal kart bilgileri girilerek) çoğu satıcı paypal üzerinde satış gerçekleştiriyor. 4. ebay a chrome kullanılarak üye olunur..Tarayıcı chrome seçmemizdeki neden sayfayı türkçeye çevirmesi. 5. ve alışveriş gerçekleştirilir. 6. Yalnız getirteceğiniz ürünün gümrüğe takılıp takılmayacağını önceden araştırın.yoksa bayağı masraflı oluyor. 100 $ ve üzerinde vergi alınıyo diyolar ama iyi araştırmak lazım.Yılbaşı ve bayramlarda bu oran artıyor. Umarım alışveriş yapacaklar için yararlı olur.. Konuyu nereye açacağımı bilemedim.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 İnternet kategorimize aldım Yandan besleriz konuyu Faydalı Paylaşım için teşekkürler Not: Başlık temizlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Bahçeci Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 en son duyduğum kadaroyla 75 € oldu diye biliyorum ama devletin işi belli olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Özerman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 ben iki gün önce ebaydan aracıma led gündüz farı aldım tahminen şubat ortası elimde olur. http://www.ebay.com/itm/NEW-LED-Fog-Lamp-cover-3-GEN-Daytime-Running-Light-For-Ford-Focus-2012-2013-/231088773554?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35cdf6d9b2&vxp=mtr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Kılınç Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 İyi akşamlar herkese Ebay da alış veriş yapabiliyorsunuz yapan varsa veye bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 17 dakika önce, Hüseyin Kılınç yazdı: İyi akşamlar herkese Ebay da alış veriş yapabiliyorsunuz yapan varsa veye bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim Bu konuya ve bu link'e bakabilirsiniz :)) https://www.focusclubtr.com/topic/11316-ali-express-ile-alışveriş-bilgisi/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 11 saat önce, Hüseyin Kılınç yazdı: İyi akşamlar herkese Ebay da alış veriş yapabiliyorsunuz yapan varsa veye bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim eğer başka sitelerden bulamıyorsanız. amazon aliexpress gibi ben yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Kılınç Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Olcay kardeş modül serisini yazdığımda direk Ebay sitesinde çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim CS7T -14D212 -AB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 18 dakika önce, Hüseyin Kılınç yazdı: Olcay kardeş modül serisini yazdığımda direk Ebay sitesinde çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim CS7T -14D212 -AB ürün linki nedir? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Kılınç Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 http://m.ebay.co.uk/itm?itemId=332119140776&ebay-mobile-status=success bu olması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Paypal Türkiye operasyonları açıldı mı, Paypal ile işlem yapılamıyordu . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 1 saat önce, Hüseyin Kılınç yazdı: http://m.ebay.co.uk/itm?itemId=332119140776&ebay-mobile-status=success bu olması lazım bu ürün bitmiş ama şu varmış http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-MONDEO-FOCUS-FIESTA-BLUETOOTH-VOICE-CONTROL-MODULE-CS7T-14212-AB-/192114775786?hash=item2cbaeed6ea:g:UccAAOSwUKxYiis- TR için kargo sorun demiş isterseniz sorayım --0 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: Paypal Türkiye operasyonları açıldı mı, Paypal ile işlem yapılamıyordu . hesaplarım TR hesabı değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Kılınç Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Olcay kardeşim ilginiz için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 2 ay önce Ankara da Tuncay Öner(Öner Otomotiv) gitmiştim.Elektrik bagaj amatisör yaptırdım ordan Elvan yedek parça çıda 12 adet çıkma modül denedik ikisini araba görmedi ama 10 modülle eşleşmedi.Kendim Konya da ikamet ediyorum yetkili 2 adet ford servisi var. ikisi de modülün arızalı olduğunu söylüyor. Bu durumda bende kararsızım.Sağ olsun sizler gibi üye arkadaşlarımız özveriyle ve düşük maliyetle birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bende bu durumda karasız kaldım. Toplam maliyeti ne olur acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şimdi, Hüseyin Kılınç yazdı: Olcay kardeşim ilginiz için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 2 ay önce Ankara da Tuncay Öner(Öner Otomotiv) gitmiştim.Elektrik bagaj amatisör yaptırdım ordan Elvan yedek parça çıda 12 adet çıkma modül denedik ikisini araba görmedi ama 10 modülle eşleşmedi.Kendim Konya da ikamet ediyorum yetkili 2 adet ford servisi var. ikisi de modülün arızalı olduğunu söylüyor. Bu durumda bende kararsızım.Sağ olsun sizler gibi üye arkadaşlarımız özveriyle ve düşük maliyetle birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bende bu durumda karasız kaldım. Toplam maliyeti ne olur acaba £29.99 de TR ye kargo ücreti tutar demiş yani 90+30 = 120 Sterlin herhangi bi durumda iade etme olursa kargo hariç %15 kesintiyle geri alırım diyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Kılınç Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Olcay bey ürün orjinal mı ?Kaç günde elimize ulaşır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap